חיפוש


cacaotv
- 20 דצמ 2018
- 1 דקות
דונאטס טבעוני
מתכון נפלא של מאיה, שמעבירה סדנאות לאורח חיים בריא וללא גלוטן. תוכלו למצוא עוד מתכונים בעמוד האינסטגרם שלה או בבלוג "זו בריאות". צילום דניאל ליחיאני מרכיבים לכ-12 יחידות: 1.5 כוס קמח שיבולת שועל ללא גלוטן 1 כף אבקת קקאו נא אורגני 1/4 כוס סירופ מייפל אמיתי כפית אבקת אפייה 1/3 1 כוסות חלב שקדים/ חלב סויה ללא סוכר 1 כפית תמצית וניל 1/4 כוס שמן קוקוס מומס לציפוי: 1/2 כוס קרם קוקוס 1/4 כוס עיסת קקאו נא/ קלוי 2 כפיות סירופ מייפל אמיתי 1/2 כפית מלח תוספות אפשריות: פיסטוק לא קלוי, נ
531 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 19 נוב 2018
- 1 דקות
סלייסים של טחינה, חמאת שקדים ושוקולד צ'יפס
בשיתוף פעולה עם ימית המקסימה, שמשתפת במתכונים נפלאים בעמוד האינסטגרם שלה וגם בדף הפייסבוק, קיבלנו מתכון ממכר לסלייסים של עוגיות שלא תפסיקו לאכול! מרכיבים: חצי כוס קמח שיבולת שועל (ניתן לטחון שיבולת שועל בבלנדר) חצי כוס קמח שקדים שוקולד 85% (ניתן להשתמש גם בכל שוקולד מריר אחר) 2 כפות שמן קוקוס כף גדושה של חמאת שקדים כף גדושה של טחינה לבנה אתיופית 2 כפות סוכר קוקוס 2 כפות מים חצי כפית אבקת אפיה חצי כפית מלח הוראות הכנה: 1. מחממים תנור ל-170 מעלות. 2. מערבבים את כל המרכיבים בקער
666 צפיות0 תגובות

נוי קרקו
- 19 אוג 2018
- 2 דקות
טמפרור שוקולד והגביש החמישי
אז למה לנו הטמפרור הזה? כאשר אנו מטמפררים שוקולד, אנו מקבלים את שוקולד החלומות: בעל ברק, מרקם חלק, נשבר בקראנצ'יות עם הנגיסה ומשאיר טעם עשיר ונימוח בפה. שוקולד שלא עבר טמפרור נקרא גם "שוקולד פתוח" וקצת קשה יותר לעבוד איתו ולעצב בתבניות (לעיתים נוטה להידבק ו"להתקע"), הוא רגיש מאוד לשינויי טמפרטורה ואף נמס במגע עם חום גוף. עם זאת, הטעם שלו עדיין חלומי ויש שמעדיפים את טעם השוקולד ביתי ללא הטמפרור. כל הסיפור - חמאת הקקאו. חמאת הקקאו בשוקולד היא "פולימורפית" ("פולי" =הרבה, "מורפי"
1648 צפיות0 תגובות

נוי קרקו
- 19 אוג 2018
- 2 דקות
טמפרור בתכל'ס -איך עושים?
אז לאחר שקראתם את החלק הראשון - טמפרור שוקולד והגביש החמישי, הגענו לתכלס - איך עושים? נפרט ונסביר על שתי דרכים לטמפרור, האחת - תנועה יפה וחלקה על השיש. והשניה - ערבוב בקערה, הדרך הפשוטה והקלה. לפני שנתחיל - מצרכים * שוקולד ביתי - יש להכין מראש עם עיסה, חמאת קקאו וממתיק (מייפל/סילאן). ניתן להעזר במתכוני השוקולד שלנו: שוקולד מריר עדין, שוקולד מריר 60% * מד חום דיגיטלי לשוקולד/ מזון * לקקן עמיד בחום - עדיף אחד מפלסטיק ולא סיליקון. * קערות נירוסטה/ זכוכית. * לטמפרור על השיש יש ל
1705 צפיות1 תגובות

cacaotv
- 29 אוק 2017
- 1 דקות
Chocolate Fudge
האמת היא שבמקור ניסינו להמציא מתכון חדש לשוקולד.. בתוצאה קיבלנו שוקולד שקרוב יותר לפאדג' וטעים בטירוף- אז החלטנו לזרום עם זה ! רכיבים: 30 גרם עיסת קקאו קלוי / עיסת קקאו נא 50 גרם חמאת קקאו קלוי / חמאת קקאו נא 60 גרם טחינה לבנה איכותית 60 גרם סירופ מייפל אמיתי מעט אגוזי מלך/פקאן/שקדים (לא חובה) תבנית בגודל של בערך 10X15 ס"מ (כדי לקבל בלוק בעובי של כ- 1 ס"מ) הכנה: בכלי אחד ממיסים יחד את המייפל וחמאת הקקאו ובכלי נפרד את העיסה עם הטחינה.
ניתן להמיס בשיטת בין מארי או במיקרו לזמנ
9307 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 9 יול 2017
- 1 דקות
Chocolate Truffles
טראפלס שוקולד קרמיים- הפינוק האולטימטיבי ותודה לאמבר רוגע על המתכון מתוך סדנת "שוקולד פראי" שלה חומרים ל- 20-25 כדורים קטנים: 1 כוס (90 גרם) אבקת קקאו נא או אבקת קקאו הולנדית (ההולנדית יותר טעימה למתכון זה' הקקאו נא יותר בריא- אז כל אחד והשיקול שלו...) 10 כפות (70 גרם) שמן קוקוס נא אורגני (מומס) 14-16 כפות (200-220 גרם) סילאן טבעי או סירופ מייפל טבעי אופציונלי- 1 כפית שטוחה קינמון ו/או 1 כפית תמצית וניל. לציפוי- אבקת קקאו נא, קוקוס טחון טבעי או אבקת מאקה או שקדים/פיסטוק גרוס
8339 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 3 מאי 2017
- 1 דקות
שוקולד תמרים ללא תוספת סוכר
השילוב בין מתיקות התמר ומרירות הקקאו, יוצר שוקולד בייתי מדהים, בריא וללא תוספת סוכר. חומרים: 500 גרם תמר ברהי אורגני (או כל תמר רך אחר) כ- 185 גרם עיסת קקאו נא (3/4 בלוק) קצוצה גס. ניתן להשתמש גם בעיסת קקאו קלוי. כ- 65 גרם חמאת קקאו נא (1/4 בלוק) קצוצה גס. ניתן להשתמש גם בחמאת קקאו קלוי. כוס אגוזי מלך לא קלויים קצוצים גס. כחצי כוס קוקוס טחון לא קלוי. אופן ההכנה מגלענים את התמרים, קוצצים גס ומפזרים על תבנית בגודל כ- 20X30 שרופדה בנייר אפייה. מניחים על התמרים גליון נוסף של נייר
8603 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 14 פבר 2016
- 2 דקות
מגש שוקולד לאירוח
משחק של 4 מרכיבים ביחסים שונים ותקבלו מגש עם מגוון טעמים לאירוח מרשים ! הכינו מראש תבניות סיליקון ב-3 צורות שונות (בתמונה- תבנית פרלינים, תבנית חצאי כדור ותבנית כפיות, אבל אפשר כל צורה) לשוקולד הראשון 50 גרם חמאת קקאו קלוי 100 גרם עיסת קקאו קלוי 50 גרם סירופ מייפל אמיתי איכותי לשוקולד השני 40 גרם חמאת קקאו קלוי 80 גרם עיסת קקאו קלוי 40 גרם עיסת (חמאת) קשיו 40 גרם סירופ מייפל אמיתי איכותי לשוקולד השלישי 30 גרם חמאת קקאו קלוי 60 גרם עיסת קקאו קלוי 50 גרם עיסת (חמאת) קשיו 60 גרם
2767 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 22 דצמ 2015
- 1 דקות
שוקולד מריר עדין- הפינוק החורפי
שוקולד מריר עדין- פינוק אולטימטיבי לחורף רכיבים: (ל- 25-20 יחידות) 50 גרם חמאת קקאו נא אורגנית (או חמאת קקאו קלוי) 100 גרם עיסת קקאו נא אורגנית (או עיסת קקאו קלוי) 50 גרם סירופ מייפל אמיתי איכותי הוראות הכנה: ממיסים את חמאת הקקאו ועיסת הקקאו בשיטת ביין-מארי (קערה מעל סיר עם מים רוחתים).
אם משתמשים בעיסה וחמאת קקאו נא- קוצצים אותם לפני.
ניתן להמיס גם במיקרו, לפרקי זמן קצרים תוך ערבוב העיסה/חמאה בניהם. כשתערובת הקקאו מומסת כמעט לגמרי מורידים מהאש/מפסיקים את החימום במיקרו ו
3946 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 29 נוב 2015
- 2 דקות
מאפה שוקו-בננה מהיר
מאפה מהיר של שוקו-בננה בשתי גרסאות אישיות ובגרסה משפחתית רכיבים: (ל- 10 מנות אישיות או 3 עוגות משפחתיות) אבקת קקאו עשירה -(כ- 10 כפיות מלאות) סוכר קוקוס (כ- 10 כפיות- אפשר להחליף במייפל אמיתי). שמן קוקוס - כ- 3-4 כפות 10 דפי אורז או 10 עלים של בצק פילו. 5 בננות בשלות (או פרי אחר) הוראות הכנה למנות אישיות: ממיסים את שמן הקוקוס בקערית קטנה. קולפים ופורסים את הבננות לחצי לארכן. דפי אורז- מכינים כלי שטוח עם מים חמים- טובלים עלה אורז לשתיים-שלוש שניות ומעבירים למשטח עבודה (מגבת יב
913 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 30 ספט 2015
- 1 דקות
שוקולד בריא 60% קקאו
מתכון לשוקולד טבעוני, עדין וקרמי בטעם גן עדן- 60% מוצקי קקאו- 100% טעם ובריאות רכיבים: (לכמות של קצת יותר מ- 300 גרם שוקולד) חצי בלוק (125 גרם) עיסת קקאו נא (או כמות דומר של עיסת קקאו קלוי) רבע בלוק (כ- 60 גרם) חמאת קקאו נא (או כמות דומה של חמאת קקאו קלוי) כ- 125 גרם סירופ מייפל אמיתי הוראות הכנה קוצצים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו ומכניסים לקערת זכוכית. ממיסים את העיסה והחמאה בבין מרי (קערה מעל סיר עם מים חמים).
ניתן להמיס גם במיקרו, בקערות נפרדות תוך ערבוב ולפרקי זמן קצרים.
3988 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 14 יונ 2015
- 1 דקות
תמרים מצופים שוקולד
לפעמים הכי פשוט הוא גם הכי מוצלח- מתכון פשוט ומהיר- אבל טעים ברמות רכיבים: כחצי קילו תמרים יפים ומוצקים מזן זהידי (או תמר מוצק אחר) כ-250 גרם שקדים טבעיים לא קלויים חצי בלוק (125 גרם) עיסת קקאו נא רבע בלוק (כ- 60 גרם) חמאה קקאו נא הוראות הכנה חורצים כל תמר לאורכו, מוציאים את הגלעין, מכניסים במקומו שקד, סוגרים ומעצבים כל שהתמר נראה שלם. מכניסים למקרר לשעה או למקפיא ל- 20-30 דקות. קוצצים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו ומכניסים לקערת זכוכית. מניחים הקערה על סיר עם מים ברתיחה עדינה (
417 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 26 מאי 2015
- 1 דקות
שוקולד לבן עם גוג'י-ברי
שוקולד לבן אמיתי, עם פירות יבשים וגוג'י ברי (סופר-פוד) לחגיגה של טעמים וצבעים! רכיבים: חצי חבילה (125 גרם) חמאת קקאו נא 3 כפות גדושות (125 גרם) עיסת קשיו 5 כפיות (12 גרם) שמן קוקוס נוזלי 6 כפות (90 גרם) סירופ מייפל. 1 כפית תמצית וניל אמיתית או ½1 כפיות שטוחות אבקת מאקה חופן (40-50 גרם) גוג'י ברי קצוץ. אפשר להוסיף גם: 2-3 משמשים יבשים אורגניים (או פרי יבש אורגני מתוק אחר)- קצוצים דק. כף פולי קקאו נא גרוסים (ניבס) הוראות הכנה מכניסים את כול החומרים חוץ מהפירות היבשים לקערה. מני
2647 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 28 מרץ 2015
- 1 דקות
מרציפן עם סוכר קוקוס
מרציפן עם סוכר קוקוס (במקום עם סוכר לבן)- יותר טעים ויותר בריא חומרים: חצי קילו שקדים מולבנים (שלמים או פרוסים או גפרורים) 15-20 שקדים מרים (לא חובה אבל מוסיף המון) כוס סוכר קוקוס רבע כוס מים כפית מיץ לימון טרי הכנה: מחממים הסוכר עם המים עד להמסה מלאה, מורידים מהאש ומוסיפים את המיץ הלימון טוחנים אם השקדים במטחנת קפה או בלנדר חזק ומעבירים לקערה מוסיפים את הסוכר המומס לשקדים ומערבבים היטב מכניסים לשעה למקרר, מוציאים ויוצרים צורות- אפשר פשוט לגלגל לכדורים קטנים או להכניס לתבנית
735 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 26 מרץ 2015
- 1 דקות
מוס שוקולד RAW
מוס שוקולד טבעוני בריא וטעים מתכון פשוט, קל וטעים, אבל דורש התארגנות מראש- לדאוג שיהיו אבוקדו בשלים ואנחנו מאוד ממליצים לתת לו לעמוד יומיים במקרר לפני האכילה. מרכיבים 2-3 אבוקדו גדולים ובשלים מאוד. כחצי כוס אבקת קקאו הולנדי/ אבקת קקאו נא רבע עד חצי כוס סירופ מייפל אמיתי/ סילאן טבעי 3-4 כפות עיסת שקדים או עיסת קשיו הכנה מכניסים כל החומרים לבלנדר וטוחנים עד לקבלת מוס חלק ובעל נפח. טועמים ומתקנים לפי הצורך (עוד קקאו/ממתיק/שקדים). מעבירים לכלים אישיים, מכסים עם ניילון נצמד ומכניס
1656 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 3 מרץ 2015
- 1 דקות
לבבות שוקולד עם דובדבן אהבה (גולדן ברי)
לבבות שוקולד עם גולדן ברי (דובדבן אהבה) מרכיבים: 165 גרם (שני שליש בלוק) עיסת קקאו נא 85 גרם (שליש בלוק) חמאת קקאו נא כ- 50 גרם צימוקים או משמשים אורגניים כ- 50 גרם גולדן (אינקה) בריז כ- 50 גרם מייפל טבעי (או יותר, אם אתם אוהבים מתוק יותר). לקישוט: חופן פולי קקאו נא גרוסים (ניבס) גולדן בריז כמספר יחידות השוקולד אופן ההכנה ממיסים את העיסה וחמאת הקקאו בקערה על סיר עם אדים ברתיחה עדינה (בין-מרי) חשוב לקצוץ את החמאה והעיסה לחתיכות קטנות. יש לערבב תוך כדי המסה. שימו לב שהאש תחת
1209 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 8 ינו 2015
- 1 דקות
Super-Chocolate
שוקולד-על 70% קקאו 90% מזונות על 100% בריאות וטעם מרכיבים: 185 גרם (שלושת רבעי בלוק) עיסת קקאו נא 65 גרם (רבע בלוק) חמאת קקאו נא כ- 35 גרם גוג'י ברי כ- 35 גרם גולדן (אינקה) בריז כ- 35 גרם משמש אורגני מיובש כף שטוחה אבקת מאקה (לא חובה, אבל מוסיף לטעם ולבריאות) אופן ההכנה ממיסים את עיסת וחמאת הקקאו בקערה על סיר עם אדים ברתיחה עדינה. חשוב לקצוץ את החמאה והעיסה לחתיכות קטנות. יש לערבב תוך כדי המסה. לשים לב שהאש מתחת לסיר לא חזקה מידי- אנחנו לא רוצים שהאדים יברחו ויגיעו לשוקולד
1764 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 28 דצמ 2014
- 2 דקות
Bounty
גרסה ביתית וטבעונית לבאונטי- לא פחות טוב מהמקור למילוי: 2 כוסות מידה (כ- 170 גרם) קוקוס טחון לא קלוי 4 כפות שמן קוקוס נא אורגני (מומס) 7-8 כפות סירופ אגבה נא אורגני או סירופ מייפל אמיתי לציפוי: 75 גרם עיסת קקאו נא 25 גרם חמאת קקאו נא אופציונלי- 2-3 כפות סירופ אגבה נא אורגני או סירופ מייפל אמיתי אופן ההכנה מכניסים את כל חומרי המילוי למעבד מזון וטוחנים כ- 2 דקות (צריך שישאר מרקם של קוקוס). מרפדים תבנית או קופסת פלסטיק בינונית (בערך 15X20 ס"מ) בניר אפיה או ניילון נצמד. מכניסים
90 צפיות0 תגובות

cacaotv
- 9 נוב 2014
- 1 דקות
Mika's Chocolate
שוקולד מעודן וקטיפתי לביתי מיקה- שלא אוהבת שוקולד מריר מצרכים: 50 גרם חמאת קקאו נא - קצוצה גס 180 גרם עיסת קקאו נא- קצוצה גס 40 גרם (כ-2 כפות)- עיסת אגוזי לוז 50 גרם (כ- 3 כפות)- עיסת קשיו 30 גרם (כ- 5-6 כפות שטוחות) שמן קוקוס נא אורגני 70 גרם סירופ מייפל טבעי אופן ההכנה מכניסים את כל החומרים חוץ מסירופ המייפל לקערת זכוכית ומחממים מעל סיר ובו מים רותחים קלות (בין מארי) עד שהחמאה ועיסת הקקאו נמסו כמעט לחלוטין, מורידים מהאש וממשיכים לערבב עד להמסה מלאה. ניתן גם לחמם במיקרו לפרק
2823 צפיות0 תגובות
{"items":["5e538a2a74d2e40017f43443","5e538a2a51ffe0003b7f83d9","5e538a2a2e26f50017bb0fa0","5e538a2b006a070017e5ef16","5e538a2bc382d50017ed008c","5e538a2bc382d50017ed008d","5e538a2b369b200017117c3e","5e538a2bd4bbb30016c386cb","5e538a2bb061cf0018763e55","5e538a2cdada00001726e66a","5e538a2b778e3e0017a121e3","5e538a2c6338d60017d39bb2","5e538a2c6083d600173e4563","5e538a2cb133940017fc50f4","5e538a2c2e26f50017bb0fa4","5e538a2c63393c0017f9dccb","5e538a2c75ffd70017c9add0","5e538a2cd4bbb30016c386cc","5e538a2cdeeed900172e2635","5e538a2c1b7ae7001747371d"],"styles":{"galleryType":"Columns","groupSize":1,"showArrows":true,"cubeImages":true,"cubeType":"fill","cubeRatio":1.3333333333333333,"isVertical":true,"gallerySize":30,"collageAmount":0,"collageDensity":0,"groupTypes":"1","oneRow":false,"imageMargin":32,"galleryMargin":0,"scatter":0,"rotatingScatter":"","chooseBestGroup":true,"smartCrop":false,"hasThumbnails":false,"enableScroll":true,"isGrid":true,"isSlider":false,"isColumns":false,"isSlideshow":false,"cropOnlyFill":false,"fixedColumns":1,"enableInfiniteScroll":true,"isRTL":true,"minItemSize":50,"rotatingGroupTypes":"","rotatingCropRatios":"","columnWidths":"","gallerySliderImageRatio":1.7777777777777777,"numberOfImagesPerRow":1,"numberOfImagesPerCol":1,"groupsPerStrip":0,"borderRadius":0,"boxShadow":0,"gridStyle":1,"mobilePanorama":false,"placeGroupsLtr":true,"viewMode":"preview","thumbnailSpacings":4,"galleryThumbnailsAlignment":"bottom","isMasonry":false,"isAutoSlideshow":false,"slideshowLoop":false,"autoSlideshowInterval":4,"bottomInfoHeight":0,"titlePlacement":"SHOW_ON_THE_RIGHT","galleryTextAlign":"center","scrollSnap":false,"itemClick":"nothing","fullscreen":true,"videoPlay":"hover","scrollAnimation":"NO_EFFECT","slideAnimation":"SCROLL","scrollDirection":0,"scrollDuration":400,"overlayAnimation":"FADE_IN","arrowsPosition":0,"arrowsSize":23,"watermarkOpacity":40,"watermarkSize":40,"useWatermark":true,"watermarkDock":{"top":"auto","left":"auto","right":0,"bottom":0,"transform":"translate3d(0,0,0)"},"loadMoreAmount":"all","defaultShowInfoExpand":1,"allowLinkExpand":true,"expandInfoPosition":0,"allowFullscreenExpand":true,"fullscreenLoop":false,"galleryAlignExpand":"left","addToCartBorderWidth":1,"addToCartButtonText":"","slideshowInfoSize":200,"playButtonForAutoSlideShow":false,"allowSlideshowCounter":false,"hoveringBehaviour":"NEVER_SHOW","thumbnailSize":120,"magicLayoutSeed":1,"imageHoverAnimation":"NO_EFFECT","imagePlacementAnimation":"NO_EFFECT","calculateTextBoxWidthMode":"PERCENT","textBoxHeight":0,"textBoxWidth":200,"textBoxWidthPercent":50,"textImageSpace":10,"textBoxBorderRadius":0,"textBoxBorderWidth":0,"loadMoreButtonText":"","loadMoreButtonBorderWidth":1,"loadMoreButtonBorderRadius":0,"imageInfoType":"ATTACHED_BACKGROUND","itemBorderWidth":1,"itemBorderRadius":0,"itemEnableShadow":false,"itemShadowBlur":20,"itemShadowDirection":135,"itemShadowSize":10,"imageLoadingMode":"BLUR","expandAnimation":"NO_EFFECT","imageQuality":90,"usmToggle":false,"usm_a":0,"usm_r":0,"usm_t":0,"videoSound":false,"videoSpeed":"1","videoLoop":true,"jsonStyleParams":"","gallerySizeType":"px","gallerySizePx":940,"allowTitle":true,"allowContextMenu":true,"textsHorizontalPadding":-30,"itemBorderColor":{"themeName":"color_12","value":"rgba(240,240,240,0.75)"},"showVideoPlayButton":true,"galleryLayout":2,"targetItemSize":940,"selectedLayout":"2|bottom|1|fill|true|0|true","layoutsVersion":2,"selectedLayoutV2":2,"isSlideshowFont":false,"externalInfoHeight":0,"externalInfoWidth":0.5},"container":{"width":940,"galleryWidth":972,"galleryHeight":0,"scrollBase":0,"height":null}}