top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

אוזני המן

עודכן: 14 ביוני 2022

אוזני המן אפויות ללא גלוטן.

אנחנו השתמשנו בשני מילויים- ממרח שוקולד וממרח חלבה, אבל כל מילוי שאתם אוהבים יעשה את העבודה.

מומלץ להכין את המילוי לפני שמתחילים להכין את הבצק (או להכין אותו בזמן שהבצק מתקרר).


רכיבים לבצק:


אופן ההכנה:

  • טוחנים את שיבולת השועל לאבקה דקה ומעבירים לקערה.

  • מוסיפים את קמח הקוקוס ואבקת הסודה לשתיה ומערבבים היטב.

  • מוסיפים את רסק התפוחים, המייפל ועיסת השקדים, מערבבים ולשים לתערובת חלקה ובצקית (אם התערובת רטובה מיד מוסיפים מעט קמח קוקוס ואם היא יבשה מידי- מעט קרם קוקוס).

  • מקררים את הבצק ואז מרדדים בין שני ניירות אפיה.

  • קורצים עיגולים בקוטר 8-10 ס"מ (את הבצק העודף בין העיגולים מרכזים לכדור, מחזירים למקרר ובהמשך חוזרים איתו על התהליך של רידוד, חיתוך ומילוי)

  • שמים במרכז כל עיגול מעט מילוי ועל ידי הרמת הבצק משלושה כיוונים יוצרים את צורת אוזן המן. מהדקים בעדינות את הקצוות למניעת נזילה של מילוי.

  • אופים בטמפרטורה של 180 מעלות צלזויס כ- 20 דקות (עד שהבצק מתחיל להזהיב).


מילויים אפשריים:

  • אפשר להשתמש במתכוני הממרחים שלנו - אנחנו השתמשנו במילוי שוקולד עם קרם קוקוס.

  • למילוי ממרח חלבה מערבבים 5 כפות טחינה עם 10 כפות מייפל עו 8 כפות סילאן.

  • וכמובן אפשר להמציא כל מילוי שנראה לכם.

  • אם נשאר מילוי- תכניסו למקרר בצנצנת ותשתמשו בו למריחה על לחם או קרקים מתוקים.

1,081 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page