• cacaotv

גלידונית אגוזים


גלידוניות אגוזים מהירות וקרירות לימות הקייץ החמים

מתכון מתוך ספרה של אביטל סבג "חמש עונות במטבח-בישול טבעוני ברוח הזן". צילמה:מיכל לנרט

חומרים לתבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבסיס:

  • 3 כוסות אגוזים (אגוזי מלך, פקאן, שקדים, מקדמיה או ברזיל)

  • 30 תמרים מגולענים מזן ברהי או 20 תמרים מגולענים מזן מג'הול

  • 1/2 כוס שמן קוקוס אורגני

לקרם:

  • מיץ וקליפה מגוררת מלימון שלם

  • 2 כוסות קשיו שהושרה במים כ-12 שעות

  • 3 כפות סירופ מייפל אורגני או סירופ אגבה אורגני

  • 1 כוס מים

  • 1 כפית תמצית וניל

  • 1 כף אבקת קקאו אורגני

אופן ההכנה

הבסיס:

  • מניחים במעבד מזון את האגוזים יחד עם התמרים ושמן הקוקוס וטוחנים גס .

  • מרפדים את תחתית התבנית בתערובת האגוזים, כך שמתקבלת שכבה אחידה בעובי של כ-1 ס"מ.

הקרם:

  • מערבלים בבלנדר את כל חומרי הקרם עד לקבלת מרקם חלק.

  • יוצקים את הקרם מעל לבסיס האגוזים ומכניסים למקפיא למשך 3 שעות להתייצבות.

  • חותכים את המקפא לקוביות קטנות ומגישים.

בתאבון!

#גלידה

1111 צפיות
לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il