top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

טבלת שוקולד אגוזים

עודכן: 14 ביוני 2022

שוקולד ואגוזים זה תמיד שילוב מוצלח-

הפעם פשוט נשאר לנו שוקולד 100% (ללא המתקה) ממתכון אחר- אז הוספנו לו סוכר מייפל ופקאנים שבורים וקיבלנו מתכון נהדר.




רכיבים:

אופן ההכנה:

  • ממיסים את העיסה והחמאה, מוסיפים את סוכר ומערבבים. שוברים את האגוזים בעזרת הידיים (שברים גדולים), מכניסים לשוקולד ומערבבים היטב

  • מעבירים לתבנית מתאימה כך שנקבל שכבה דקה יחסית של אגוזים מצופים (בערך 1 ס"מ)- אפשר גם על נייר אפייה בתבנית שטוחה

  • מקררים, מוציאים מהתבנית, שוברים ומחזירים מקרר בכלי אטום

8,569 צפיות2 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול

2 Comments


A Aa
A Aa
Jan 03, 2023

היי אם ממירים את סוכר המייפל, במייפל נוזלי או סילאן או דבש, אז מה הכמות המומלצת

Like
קקאו טבעי הזמנות
קקאו טבעי הזמנות
Jan 08, 2023
Replying to

כיוון שסוכר מייפל הוא 100% סוכר ובסירוף יש כ- 1/3 נוזל- אני מעריך שלהמרה ושמירה על מתיקות דובר צריך בערך 50% יותר סירופ מאשר סוכר- אבל תמיד אפשר לנסות ולשחק עם הכמויות. לגבי סילאן - לא יודע כי הוא גם נותן טעם אחר מעבר למתיקות- המלצתי- פשוט לנסות

Like
bottom of page