טבלת שוקולד אגוזים

שוקולד ואגוזים זה תמיד שילוב מוצלח-
הפעם פשוט נשאר לנו שוקולד 100% (ללא המתקה) ממתכון אחר- אז הוספנו לו סוכר מייפל ופקאנים שבורים וקיבלנו מתכון נהדר.
רכיבים:
100 גרם עיסת קקאו (נא או קלוי)
50 גרם חמאת קקאו (נא או קלוי)
50 גרם סוכר מייפל דק
כ- 100 גרם פקאנים (או אגוזי מלך או שקדים או כל אגוז שבא לכם)
הכנה
ממיסים את העיסה והחמאה, מוסיפים הסוכר ומערבבים שוברים את האגוזים על הידים (שברים גדולים), מכניסים לשוקולד ומערבבים היטב
מעבירים לתבנית מתאימה כך שנקבל שכבה דקה יחסית של אגוזים מצופים (בערך 1 ס"מ)- אפשר גם על נייר אפייה בתבנית שטוחה
מקררים, מוציאים מהתבנית, שוברים ומחזירים מקרר בכלי אטום
1861 צפיות0תגובות