• cacaotv

טבלת שוקולד אגוזים



שוקולד ואגוזים זה תמיד שילוב מוצלח-

הפעם פשוט נשאר לנו שוקולד 100% (ללא המתקה) ממתכון אחר- אז הוספנו לו סוכר מייפל ופקאנים שבורים וקיבלנו מתכון נהדר.


רכיבים:

  • 100 גרם עיסת קקאו (נא או קלוי)

  • 50 גרם חמאת קקאו (נא או קלוי)

  • 50 גרם סוכר מייפל דק

  • כ- 100 גרם פקאנים (או אגוזי מלך או שקדים או כל אגוז שבא לכם)

הכנה

  • ממיסים את העיסה והחמאה, מוסיפים הסוכר ומערבבים שוברים את האגוזים על הידים (שברים גדולים), מכניסים לשוקולד ומערבבים היטב

  • מעבירים לתבנית מתאימה כך שנקבל שכבה דקה יחסית של אגוזים מצופים (בערך 1 ס"מ)- אפשר גם על נייר אפייה בתבנית שטוחה

  • מקררים, מוציאים מהתבנית, שוברים ומחזירים מקרר בכלי אטום

3584 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול