top of page

מאוהבת בתופני השוקולד שלי ללא סוכר בכלל

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 9 במרץ
  • זמן קריאה 1 דקות

עודכן: 23 במרץ







מרכיבים:

עיסת לוז - 4 כפות




הכנה:

לשים עיסת קקאו וחמאת קקאו על אש קטנה מאוד בסיר.

לערבב את החמאה והעיסה ברגע שיש לנו נוזל חום כהה להוסיף את עיסת הלוז.

ברגע שהגעתם לשלוב הנכון.

את גרעיני החמניה יש לקלות וברגע שהם יוצאים מהתנור להוסיף אותם לסיר ולערבב.

כשהעיסה כולה אחידה בצבע אפשר להעביר אותה לתבנית מסיליקון.

להכניס למקרר ואז למקפיא.

חצי שעה.

שירה

מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page