top of page

קרקר גרעינים טבעוני קרנצ קרנצ

  • תמונת הסופר/ת: cacaotv
    cacaotv
  • 22 בפבר׳
  • זמן קריאה 1 דקות

את המתכון הזה יצרתי כי הקרקרים שהכנתי לפי המתכונים יצאו לי נימוחים ואני אוהבת אקסטטרה קרנצ

אז ניסיתי להגיע לקרקר גרעינים קרנצי ויצא לי משהו ממש טעים שהרבה אהבו.




המצרכים הם:

כוס זרעי ציה

חצי כוס סומסום מלא

חצי כוס גרעיני חמניה

חצי כוס גרעיני דלעת

חצי כוס שקדים פרוסים

2 כפיות של שום מיבש (אבקה, שבבים, פרוסות)

חצי כפית מלח

חצי כפית פלפל

חצי כפית זעטר

1.5 כוס מים ההכנה:

את הציה, שום, מלח,זעטר,פלפל, לשים בקערה עם המים.

לערבב ולשים בצד ל40 דקות.



מידי פעם לערבב לראות שהציה מתנפחת יפה.


את שאר המרכיבים יש להכניס לטוסטר

או על מחבט ולקלות בעדינות.

לחבר את כל המרכיבים יחד ולרדד שהבלילה תהייה דקה.

להכניס לתנור שמחומם על 160 מראש ל40 דקות.

לתת לקרקר להתקרר

במידה והוא נימוח מידי בשכבה התחתונה

להפוך אותו להכניס לעוד 40 דקות.







ההתפתעה הגדולה במתכון הזה היא שבגלל שהקרקרים נשברים יותר בקלות אז נוצר לי בתחתית הכופסא שאריות שעשיתי מהם תערובת לשים על הסלט :)

שום גרעין לא נשאר מאחור :):)

שירה








מוצרים שכדאי להכיר

עוד מתכונים ומאמרים

bottom of page