אורז עם גוג'י וקשיו
רכיבים:
כוס אורז מלא (אפשר להוסיף לו כף אורז אדום ו/או כף אורז בר)
חצי כוס גוג'י ברי
חצי כוס קשיו חצאים
פלפל קצוץ דק באיזה צבע שאוהבים
בצל גדול קצוץ דק
כף שום יבש (או מס' שיני שום- פרוסות דק)
בצל ירוק קצוץ
שמן זית
תבלינים- מלח, פלפל שחור, כמון, כוסברה טחונה.
הכנה:
מחממים מעט שמן זית בסיר.
מאדים הבצל עד שמתחיל להזהיב- מערבבים מדי פעם.
מוסיפים האורז, הגוג'י, הקשיו, הפלפל, השום ומערבבים.
מתבלים- כחצי כפית כמון, כחצי כפית כוסברה, כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור (או לפי הטעם).
מוסיפים שתיים ורבע כוסות מים חמים.
סוגרים ומביאים לרתיחה.
מעבירים לאש הכי קטנה ומבשלים בישול איטי וארוך עד שכל המים נספגים- לפחות 45 דקות.
מורידים מהאש, מוסיפים הבצל הירוק, מערבבים
בתאבון