• cacaotv

כרובית עם קקאו


נכון- זה נשמע מוזר, אבל זה שילוב מאוד מעניין וטעים

רכיבים:

  • כרובית בינונית

  • שמן זית

  • מלח גס

  • אבקת קקאו עשירה

הכנה:

  • מחממים את התנור ל- 180 מעלות.

  • מפרקים את הכרובית לפרחים ומניחים בתבנית.

  • מזליפים שמן זית בנדיבות.

  • מפזרים מעל הכרובית מלח גס או מלח ים אטלנטי.

  • בעזרת מסננת דקה מפזרים בין כף לכף וחצי אבקת קקאו עשירה.

  • אופים בתנור 20 עד 30 דק'- עד שמוכן.

בתאבון

#תבשילים

701 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול