• cacaotv

פרלינים עם קרם לוז


מתכון פשוט להכנת פרלינים שלא יאמינו שהכנתם אותם בבית!

מצרכים

לשוקולד:

לקרם אגוזים:

אופן ההכנה

מתחילים מהקרם-

  • ממיסים את החמאה במיקרו לפרקי זמן קצרים (20-30 שניות) תוך ערבוב בניהם.

  • מוסיפים את חמאת הקקאו לתוך עיסת אגוזי הלוז עד לערבוב מלא.

  • מכניסים לכחצי שעה למקפיא להתייצבות.

  • לאחר שהתייצב אבל לא קפא לגמרי- יוצרים "נקניק" קרם בעזרת ניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה נוספת.

מכינים את השוקולד-

  • ממיסים בשיטת בין-מארי את החמאה והעיסה. ניתן לחמם גם במיקרו, לפרקי זמן קצרים (20-30 שניות) תוך ערבוב בניהם.

  • לאחר ש-3/4 מהעיסה והחמאה נמסו - מפסיקים את החימום (בין מארי/מיקרו) וממשיכים את ההמסה באמצעות ערבוב בלבד.

  • בכלי נפרד מחממים את הממתיק ועיסת הלוז לטמפרטורה דומה לזו של הקקאו המומס.

  • מכניסים שתי כפות קקאו מומס לתוך הממתיק ומערבבים היטב.

  • מוסיפים את הממתיק לשוקולד תוך ערבוב.

  • ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה בצבעה.

מכינים את הפרלינים:

  • בתבנית סיליקון של שקעים בעלי צורה גלילית: מוזגים מעט שוקולד בכל שקע. יוצרים שכבה של כ- 2"מ בתחתית השקע.

  • מכניסים התבניות למקרר לכחצי שעה- עד שהשוקולד מתקשה.

  • את יתרת השוקולד משאירים מעל סיר עם מים חמים על אש קטנה מאוד בכדי לשמור עליו נוזלי.

  • מוציאים התבניות מהמקרר ואת "נקניק" קרם הלוז מהמקפיא.

  • חותכים מהנקניק פרוסות קטנות ובמידת הצורך מעצבים אותן מעט עם האצבעות. המטרה היא ליצור גליל שיכנס לשקע בתבנית וישאיר מקום לשכבת שוקולד דקה סביבו ומעליו.

  • מוזגים שוקולד לאט ובעדינות סביב הקרם ומעליו- חשוב למזוג באיטיות כדי להימנע מכיסי אוויר שיפגעו במראה הפרלין.

  • מכניסים למקרר לשעה לפחות. מחלצים מהתבנית ומעבירים לכלי הגשה יפה.

הפרלינים יכולים להחזיק במקרר שבוע שבועיים- אבל לרוב יחוסלו על ידי בני הבית הרבה קודם.

טיפ קטן:

#שוקולד

2075 צפיות
לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il