שוקולד לימונענע
  • cacaotv

שוקולד לימונענע


לנה, לקוחה ותיקה שלנו מראשון לציון, שיתפה אותנו במתכון מרענן לימי הקיץ

מצרכים

להכנת 100 גרם -

15 גרם חמאת קקאו נא קצוצה / חמאת קקאו קלוי.

הוראות הכנה

  • ממיסים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו יחד בקערה מעל מים חמים (בין מארי). ניתן לחמם גם במיקרו לפרקי זמן קצרים (20-30 שניות) תוך ערבוב בניהם -כדי למנוע חימום יתר של הקקאו.

  • כאשר 3/4 מהתערובת נמסה מפסיקים את החימום וממשיכים את ההמסה בעזרת ערבוב בלבד.

  • מחממים את המייפל/סילאן לטמפ' זהה לזו של תערובת הקקאו.

  • מוסיפים את המייפל/סילאן ומערבבים היטב.

  • מוסיפים לתערובת השוקולד גרידת לימון ונענע טרייה קצוצה דק.

  • אם אתם אוהבים מריר- ניתן להוסיף גם מעט פולי קקאו גרוסים (ניבס).

  • שופכים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או לתבנית עם נייר אפייה.

  • מכניסים למקרר ל 2-3 שעות להתייצבות השוקולד.

  • מוציאים מתבנית השקעים - אם השתמשתם בתבנית רגילה, ניתן להוציא מהתבנית ולשבור/לחתוך לחתיכות.

בתאבון!

#שוקולד

224 צפיות
לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il