• cacaotv

שוקולטה טבעונית


הפינוק האולטימטיבי לערב חורף קר-

משקה קקאו חם, איכותי וטעים להפליא.

עיסת הקקאו היא השוקולד הגולמי ויש לה שני יתרונות גדולים בהכנת שוקו:

  • השוקו יוצא עשיר וחזק, במיוחד בהשוואה לאבקת קקאו.

  • אפשר לבחור את סוג הממתיק (סירופ מייפל, סילאן, סוכר קוקוס או פאנלה) במקום סוכר לבן וכמובן את מידת ההמתקה (להבדיל משוקולד)

מצרכים לספל אחד:

  • כ-20 גרם עיסת קקאו (2-3 חתיכות עיסת קקאו קלוי בשברים או עיסת קקאו נא אורגני)

  • 1-2 כפות שיבולת שועל דקה (קוואקר)

  • ממתיק לפי הטעם- סילאן, סירופ מייפל, פאנלה או סוכר קוקוס

  • ניתן להוסיף קצת פלפל צ'ילי חריף / פפריקה חריפה או לחילופין מעט ג'ינגר (טרי או יבש)

הוראות הכנה- הגירסה המהירה (בבלנדר):

  • שמים את כל החומרים בבלנדר,

  • שופכים עליהם כוס מים רותחים וממתינים כ-5 דקות.

  • נותנים לבלנדר לעשות את שלו עד שהכל מתחבר למרקם אחיד.

הוראות הכנה- הגירסה המשקיענית:

  • שמים את שיבולת השועל (עם הצ'ילי) בסיר עם ספל מים גדוש ומבשלים היטב.

  • מסננים לסיר קטן - ומקבלים חלב שיבולת שועל.

  • בשלב זה אפשר לשים הכל בבלנדר ולערבל.

  • ​למי שאין בלנדר- הנה הוראות "ידניות":

  • ממיסים את עיסת הקקאו לתוך חלב שיבולת השועל.

  • אם תערבבו את כל החלב עם העיסה תקבלו גושי עיסה שלא תצליחו לפרק. לכן, יוצקים מעט מאוד מהחלב החם על העיסה ומערבבים עד לקבלת משחה אחידה, מוסיפים כל פעם קצת חלב ומערבבים לשמירה על מרקם אחיד. (אם הוספתם יותר מדי חלב תצטרכו לעבוד קשה בערבוב...).

  • ממתיקים ושותים.

#שייקיםומשקאות

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il