top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

לבבות שוקולד עם דובדבן אהבה (גולדן ברי)

עודכן: 19 ביוני 2022


שילוב טעמים מיוחד, שגורם לחך להתעורר.

גם מתוק, גם חמוץ וגם מריר.


רכיבים:

לקישוט:

אופן ההכנה:

  • ממיסים את העיסה וחמאת הקקאו בקערה על סיר עם אדים ברתיחה עדינה (בין-מרי)

  • חשוב לקצוץ את החמאה והעיסה לחתיכות קטנות.

  • יש לערבב תוך כדי המסה.

  • שימו לב שהאש תחת הסיר לא חזקה מידי כדי שהאדים לא יברחו ויגיעו לשוקולד וכדי למנוע חימום מהיר מידי.

  • להוריד מהאש מעט לפני שהכל התערובת ממומסת והמשיך לערבב עד להמסה מלאה.

  • במקביל להמסת הקקאו מחממים בעדינות את סירופ המייפל לטמפרטורה דומה לזו של הקקאו (37-40 מעלות צלזיוס)

  • כשתערובת הקקאו מוכנה מוסיפים כפית ממנה לסירופ המייפל המחומם, מערבבים ואז מכניסים את הסירופ לתוך הקקאו ומערבבים היטב.

  • קוצצים את המשמש / צימוק ואת הגולדן ברי לחתיכות הכי קטנות שאפשר, מוסיפים לתערובת הקקאו ומערבבים.

  • מוזגים את התערובת בעזרת כפית לתבנית שקעים בצורת לבבות מסיליקון ומכניסים למקרר (רצוי לבחור תבנית שבה יש שקע בראש כל יחידה (כמו בתמונה)- ניתן לקנות תבנית כזו כמעט בכל סופרמרקט.

  • לאחר שהשוקולד מתקשה- מחלצים אותו מהתבנית ומעבירים לכלי סגור.

  • אפשר לאכול מייד, אבל הכי טוב לתת לשוקולד לעמוד במקרר מס' ימים כדי ש"יבשיל" והטעמים יתחברו טוב יותר.

  • להגשה- ממלאים את השקע במעט ניבס ומניחים מעל גולדן-ברי שלם.

בתאבון!


3,328 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page