ממרח שוקו-לוז
אהבתם נוטלה? את הממרח הזה תאהבו יותר.
הרבה יותר טעים והרבה יותר בריא.

מצרכים
עיסת קשיו - כוס (250 גרם)
עיסת אגוזי לוז- 3 כפות (25 ג')
אבקת קקאו נא- כף גדושה (15 ג')
סירופ מייפל אמיתי- 6 כפות (60 ג')
שמן קוקוס נוזלי- 4 כפות (20 ג')
הוראות הכנה
מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסת חלקה.
מורחים על לחם, קרקר או סתם מנשנשים עם כפית.
את מה שנשאר (אם נשאר) מעבירים לצנצנת סגורה.
כיוון שאין בו מים - ניתן לשמור כמה ימים מחוץ למקרר במקום שאינו חשוף לשמש.
לאחר מכן, הכניסו אותו למקרר. אל דאגה, התוקף שלו ארוך מאוד והוא יגמר הרבה לפני שיתקלקל...
בתאבון!
2214 צפיות0 תגובות