ממרח שוקולד מריר ושקדים
ללא חלב וללא סוכר
רכיבים:
10 כפות גדושות עיסת שקדים (כ- 220 גרם)
10 כפות שמן קוקוס מומס (כ- 50 גרם)
10 כפות סירופ מייפל אמיתי או סילאן טבעי (כ- 110 גרם)
2-3 כפות גדושות אבקת קקאו הולנדית (כ- 40 גרם)
אופן ההכנה:
מכניסים את כל המרכיבים לקערה ומערבבים לקבלת עיסה חלקה ואחידה,
טועמים ומאזנים לפי הטעם אישי:
אם לא מספיק מתוק- מוסיפים קצת סירופ המתקה
אם לא מספיק שוקולדי- מוסיפים קצת קקאו
אם לא מספיק מבריק וקרמי מוסיפים עוד קצת שמן קוקוס
ניתן להכין את עיסת השקדים בבית - משרים שקדים מולבנים במים למספר שעות, מסננים וטוחנים.
*אם השתמשתם בשקדים מושרים- שימרו את הממרח במקרר.
*אם השתמשתם עם עיסת שקדים הוא יכול לעמוד על השיש במטבח ויחזיק לפחות שבועיים (בתיאוריה- כי בפועל הוא יגמר הרבה קודם).
בתיאבון !