קרמבו טבעוני
  • אושרת ארבילי

קרמבו טבעוני


* ללא סוכר * ללא קמח * ללא ביצים *

מתחילים את הכנת הקרמבו עם הכנת עוגיות שקדים:

- רבע כוס קמח שקדים

- 2 כפות עיסת שקדים

- כף שמן קוקוס

- כף וחצי מייפל

מערבבים את כל המצרכים ומזלפים עיגולים שטוחים. יוצאים כ-9 עיגולים ומעליהם מוסיפים שברי הפקאן.

אופים את העוגיות כ-10 דקות בחום של 175 מעלות.

בזמן שהעוגיות בתנור, מקציפים קרם קוקוס עם תמצית וניל וכף מייפל עד שנוצר קצף יציב.

ניתן לשים בהקפאה ל 15-30 דקות כדי שיתייצב.

לאחר מכן מזלפים את הקצף מעל העוגיה ומכניסים למקפיא עד שהקמבו קופא.

לאחר ההקפאה, מוציאים את הקרמבו ומזלפים מעליו את ציפוי השוקולד.

לציפוי:

- רבע כוס חמאת קקאו

- כף עיסת שקדים

- כף קקאו

- כף מייפל

ממיסים את הכל במיקרו, מערבבים ומוזגים מעל העוגיה והקרם.

לזיגוג ניתן להוסיף חמאת בוטנים וקוקוס טחון.

מחזירים למקפיא ולאחר שמתייצב אוכלים בתאבון!


לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il