קרמבו טבעוני


* ללא סוכר * ללא קמח * ללא ביצים *

מתחילים את הכנת הקרמבו עם הכנת עוגיות שקדים:

- רבע כוס קמח שקדים

- 2 כפות עיסת שקדים

- כף שמן קוקוס

- כף וחצי מייפל

מערבבים את כל המצרכים ומזלפים עיגולים שטוחים. יוצאים כ-9 עיגולים ומעליהם מוסיפים שברי הפקאן.

אופים את העוגיות כ-10 דקות בחום של 175 מעלות.

בזמן שהעוגיות בתנור, מקציפים קרם קוקוס עם תמצית וניל וכף מייפל עד שנוצר קצף יציב.

ניתן לשים בהקפאה ל 15-30 דקות כדי שיתייצב.

לאחר מכן מזלפים את הקצף מעל העוגיה ומכניסים למקפיא עד שהקמבו קופא.

לאחר ההקפאה, מוציאים את הקרמבו ומזלפים מעליו את ציפוי השוקולד.

לציפוי:

- רבע כוס חמאת קקאו

- כף עיסת שקדים

- כף קקאו

- כף מייפל

ממיסים את הכל במיקרו, מערבבים ומוזגים מעל העוגיה והקרם.

לזיגוג ניתן להוסיף חמאת בוטנים וקוקוס טחון.

מחזירים למקפיא ולאחר שמתייצב אוכלים בתאבון!


1544 צפיות1 תגובות
לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il