• מורקי

חיתוכית אגוזים ושוקולד טבעית

עודכן: 14 ביוני


עוגה קרה, טעימה ויפה!

20 דקות הכנה!

* ללא קמח * ללא ביצים*

מתכון לתבנית חד פעמית בגודל סטנדרטי

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מתחילים את ההכנה עם חיתוך/טחינת האגוזים דק דק, אנחנו השתמשנו בשקדים, קשיו ופיסטוקים אך בהחלט אפשר להיות יצירתיים ולהוסיף פקאנים, ניבס, אגוזי לוז, אגוזי מלך ועוד..

  • קולים במחבת את האגוזים, תוך כדי הערבוב מוסיפים את המייפל - הקפידו על אש קטנה והיזהרו שלא יישרף!

  • לאחר מכן משטחים ומהדקים את האגוזים לשכבה אחידה בתבנית ומכניסים למקרר/מקפיא כדי שתתקשה.

ואנחנו עוברים להכנת השוקולד!

  • מכניסים לסיר את השוקולד המריר וקרם הקוקוס וממיסים, מעל אש קטנה.

  • מוסיפים אבקת קקאו הולנדי וממשיכים לבחוש עד שמתקבל קרם חלק.

  • מוציאים את התבנית מהקירור ויוצקים מעליה את קרם השוקולד.

*טיפ* - כדי ליצור שכבה עליונה חלקה, במקום שימוש בלקקן - הטו את התבנית מצד לצד עד שהשוקולד ממלא את כולה.

  • לאחר מכן מכניסים את העוגה למקרר להתייצבות.

  • לאחר כשעה מוציאים את התבנית, חותכים לקוביות ומתחילים לשמוע מחמאות!

בתיאבון!


3,890 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול