![](https://static.wixstatic.com/media/9e37b5_f593cdc1d4474135a3ad7d010ff581a1~mv2_d_2080_1365_s_2.jpeg/v1/fill/w_980,h_643,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/9e37b5_f593cdc1d4474135a3ad7d010ff581a1~mv2_d_2080_1365_s_2.jpeg)
רכיבים:
1 כוס פיסטוק טחון
1/2 כוס דובדבנים מיובשים
2 כפות קרם קוקוס
3 כפות חמאת קוקוס (הכמות המומלצת להכנת חמאת קוקוס ביתית הינה 2 כוסות קוקוס טחון)
פיסטוק טחון לקישוט
אופן ההכנה:
בעזרת מעבד מזון טוחנים את הפיסטוק דק ומניחים בצד.
מעבדים את הקוקוס הטחון כ-12 דקות במעבד מזון עצמתי, תוך כדי ערבוב מתמיד והסרת שאריות מהדפנות, עד לקבלת חמאה רכה, קרמית וחלקה. מאכסנים בצנצנת במזווה. (ניתן גם להשתמש בחמאת קוקוס מוכנה)
לתוך קערת המעבד מוסיפים 1 כוס פיסטוק טחון, דובדבנים מיובשים, קרם קוקוס וחמאת קוקוס. מעבדים עד לקבלת כדור בצק דביק.
יוצרים כדורים מהתערובת ומגלגלים בפיסטוק טחון.
בתיאבון !