בשיתוף פעולה עם נטליה, שמתחזקת בלוג מתכונים נפלא, קיבלנו מתכון עוגיות קוקוס שוקולד קראנצ'יות מבחוץ ונימוחות מבפנים!
תוכלו לראות את המתכונים שלה בבלוג או באינסטגרם @theveganati
התמונה מעמוד האינסטגרם של נטליה
רכיבחם: (ל-12 עוגיות גדולות)
1.5 כוסות שקדים טחונים
1/4 כוס אבקת קקאו נא
1/2 כוס שבבי קקאו (ניבס)
3 כפות סירופ מייפל אמיתי
1 כפית אבקת אפיה
2 כפיות תמצית וניל
2 בננות בשלות מעוכות
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-200 מעלות צזליווס במצב טורבו.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מכדדרים לכדורים ומניחים בתבנית עם נייר אפיה.
מכניסים לתנור ל-10 דקות ולאחר מכן הופכים את העוגיות לצד השני ל-10 דקות נוספות.
מוציאים מהתנור ומשאירים להצטננות לכמה דקות.
בתאבון!