גרנולה טעימה - והרבה!
מירי תמיד מכינה גרנולה לכל הבית, בפעם אחת, כמות גדולה ומה שלא משתמשים - למקפיא.
אז אם גם אתם אוכלים גרנולה בכל בוקר, המתכון הזה בדיוק בשבילכם!
מצרכים:
2 קילו שיבולת שועל

400 גר' גרעיני חמניה
350 גר' שקד קלוף
350 גר' גרעיני דלעת
250 גר' קשיו לא קלוי
250 גר' פקאן לא קלוי
100 גר' קוקוס טחון טבעי
3/4 כוס שמן קנולה
3/4 כוס מייפל
קינמון לפי הטעם
אופן ההכנה:

שמים בקערה גדולה: שיבולת שועל, גרעיני חמניה, שקדים, גרעיני דלעת וקוקוס טחון.
קוצצים את הקשיו והפקאן ומוסיפים לקערה.
מוסיפים לקערה שמן, מייפל וקינמון ומערבבים היטב, עם כף או עם הידיים, הקפידו לא "לפספס" את התערובת שנמצאת בפינות ובתחתית הקערה.
בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים את הגרנולה בצורה אחידה.
כל 10-15 דק מערבבים את הגרנולה בתבנית, כדי שתיקלה בתנור מכל צדדיה.
לאחר כחצי שעה מוציאים מהתנור ומשאירים בתבנית עד שיתקרר.
מחלקים את הגרנולה, לכלי סגור בארון לשימוש מיידי ולכלי סגור במקפיא.
