גרנולה טעימה - והרבה!


מירי תמיד מכינה גרנולה לכל הבית, בפעם אחת, כמות גדולה ומה שלא משתמשים - למקפיא.

אז אם גם אתם אוכלים גרנולה בכל בוקר, המתכון הזה בדיוק בשבילכם!

מצרכים:

2 קילו שיבולת שועל

400 גר' גרעיני חמניה

350 גר' שקד קלוף

350 גר' גרעיני דלעת

250 גר' קשיו לא קלוי

250 גר' פקאן לא קלוי

100 גר' קוקוס טחון טבעי

3/4 כוס שמן קנולה

3/4 כוס מייפל

קינמון לפי הטעם

אופן ההכנה:

  • שמים בקערה גדולה: שיבולת שועל, גרעיני חמניה, שקדים, גרעיני דלעת וקוקוס טחון.

  • קוצצים את הקשיו והפקאן ומוסיפים לקערה.

  • מוסיפים לקערה שמן, מייפל וקינמון ומערבבים היטב, עם כף או עם הידיים, הקפידו לא "לפספס" את התערובת שנמצאת בפינות ובתחתית הקערה.

  • בתבנית עם נייר אפייה, מפזרים את הגרנולה בצורה אחידה.

  • כל 10-15 דק מערבבים את הגרנולה בתבנית, כדי שתיקלה בתנור מכל צדדיה.

  • לאחר כחצי שעה מוציאים מהתנור ומשאירים בתבנית עד שיתקרר.

  • מחלקים את הגרנולה, לכלי סגור בארון לשימוש מיידי ולכלי סגור במקפיא.

#גרנולה

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il