מתכון עוגת בננה של נטליה עבר שדרוג והפך למאפינס בננה-קקאו עם צימוקים!
רכיבים:
3 בננות בינוניות - בשלות
2.5 כוסות שיבולת שועל טחונה
כפית קינמון
2 כפיות חומץ תפוחים
3/4 כוס חלב סויה לא ממותק
2 כפות מייפל
2 כפות חמאת בוטנים
2 כפות אבקת קקאו נא או אבקת קקאו הולנדית
חצי כוס צימוקים כהים
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס במצב טורבו.
מערבבים בקערה את קמח שיבולת השועל, אבקת האפייה, אבקת קקאו והקינמון.
מוסיפים לקערה 3 בננות ומועכים עם מזלג.
מוסיפים את הקינמון, חומץ התפוחים, חלב הסויה, מייפל, חמאת בוטנים וחצי כוס צימוקים.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית עם שקעים. אפשר לקשט מעל בניבס או בננות.
מכניסים לתנור ל 25-35 דקות. אחרי 25 דקות בודקים בעזרת קיסם האם המאפינס מוכנים - מכניסים את הקיסם, במידה ויוצא יבש -העוגה מוכנה.
מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ להתקררות והתייצבות.
אוכלים באותו הרגע, לוקחים לעבודה או לצד השוקו של אחרי הצהריים!
בתאבון!!