top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

גרנולה של אמי

עודכן: 13 ביוני 2022


מתכון לגרנולה של אמי, שתיארה במילותיה: "חטיף טעים שאין מצב להפסיק לאכול, ראו הוזהרתם!"


רכיבים:

אופן ההכנה:

  • קוצצים את המשמש והגולדן ברי. אם רוצים, ניתן לקצוץ גם את שאר האגוזים.

  • שמים בסיר על אש נמוכה את שמן הקוקוס ושיבולת השועל, מוסיפים את המייפל ומערבבים היטב.

  • מוסיפים בהדרגתיות את כל שאר המרכיבים *חוץ מהניבס* ומקפידים לערבב היטב.

  • לאחר שכל המרכיבים מקבלים צבע זהה, כדאי לטעום ולבדוק האם יש להוסיף עוד מייפל כדי להמתיק או עוד אגוזים/פירות יבשים.

  • מפזרים את התערובת על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור לחום של 150 מעלות צלזיוס. שימו לב, שלב זה נועד כדי לייבש את התערובת ולא כדי לבשל אותה.

  • לאחר 10 דקות הוציאו את התבנית, הוסיפו את הניבס וערבבו היטב.

  • החזירו את התבנית לתנור הכבוי, והשאירו שם להתקררות.


בתאבון!!

1,074 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page