שוקו חם טבעוני
מתכון שקיבלנו מנטלי אביב שמתחזקת בלוג, עמוד יוטיוב ועמוד אינסטגרם מלאים במתכונים מעולים ותמונות שיעשו לכם חשק לבשל!

מרכיבים:
400 מ"ל קרם קוקוס (18% שומן)
2 כפות אבקת קקאו נא אורגני
2 תמר ברהי/ מג'הול מגולענים
הוראות הכנה:
1. מחממים את קרם הקוקוס בקלחת קטנה עד שמגיע לסף רתיחה.
הקפידו לא לחמם אותו יותר מידי כדי לא לפגוע בשומן שבו.
2. מסירים מהאש ומעבירים לבלנדר, מוסיפים את הקקאו, תמרים וכף חמאת שקדים.
3. טוחנים ומקציפים את השוקו בבלנדר.
4. מוזגים לספל, שותים ומתחממים