סיידר תפוחים חם
משקה חם וחורפי, כזה שכיף להחזיק בידיים כשהגשם נוקש על החלון.
מתכון מהיר לאירוח מושקע ויפה


מרכיבים:
מים
2 מקלות קינמון
תפוח ירוק
תפוח אדום
יין אדום יבש (אופציה)
הוראות הכנה:
1. חותכים את התפוחים וקולים מעט בסיר.
2. מוסיפים 7 כוסות מים ואת מקלות הקינמון וממתינים שירתח.

במידה ומכינים סיידר אלכוהולי - מוסיפים 5 כוסות מים.
3. מוסיפים כוס תרכיז תפוחים.
במידה ומכינים סיידר אלכוהולי- מוסיפים גם 2 כוסות יין אדום יבש.
4. משאירים לבישול לעוד 30 שניות כדי לתת לטעמים להתמזג היטב ומורידים מהגז.
5. ניתן להוסיף עכשיו כפית ניבס.
6. נותנים לסיידר להתקרר מעט ומוזגים לחברים!