שוקולטה ביאנקה חמה
את המתכון הזה קיבלנו מבית קפה שכונתי - אנסטסיה.
שם תוכלו למצוא אוכל טבעוני בריא, מנות מיוחדות, raw food ומנות סופר-פוד.
נמצאים בפרישמן 54, תל אביב

מרכיבים:
3/4 כוס חלב שקדים
1 כפית צ'יה
1 כפית מאקה אורגני
1.5 כפית אבקת קקאו נא אורגני
1.5 כפית אבקת קקאו הולנדי
1/4 כפית קינמון
כף גדושה של סילאן
כף חמאת לוז/ חמאת שקדים
הוראות הכנה:
1. מחממים את חלב השקדים במיקרו או בסיר.
2. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים היטב עד לקבלת משקה ללא גושים.
3. מוזגים לכוס חמה, מקשטים באבקת קינמון, אבקת קקאו נא או ניבס.
1263 צפיות0תגובות