את המתכון הזה קיבלנו מבית קפה שכונתי - אנסטסיה.
שם תוכלו למצוא אוכל טבעוני בריא, מנות מיוחדות, raw food ומנות סופר-פוד.
נמצאים בפרישמן 54, תל אביב.
רכיבים:
3/4 כוס חלב שקדים
1 כפית צ'יה
1 כפית אבקת מאקה אורגנית
1.5 כפית אבקת קקאו נא אורגני
1.5 כפית אבקת קקאו הולנדי
1/4 כפית קינמון
כף גדושה של סילאן
כף חמאת לוז / חמאת שקדים
אופן ההכנה:
מחממים את חלב השקדים במיקרו או בסיר.
מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומערבבים היטב עד לקבלת משקה ללא גושים.
מוזגים לכוס חמה, מקשטים באבקת קינמון, אבקת קקאו נא או פולי קקאו ניבס.
בתאבון !!