את המתכון הפשוט והטעים הזה קיבלנו ממאיה, שעושה סדנאות שאנחנו פשוט אוהבים.
בסדנא שלה תוכלו להיכנס לעולם המתוקים הבריאים, ללמוד איך מכינים ולהינות מהטעמים!
לתאריכים ומתכונים נוספים, תוכלו לקרוא בבלוג שלה - זו בריאות!
רכיבים:
3 כוסות שיבולת שועל מלאה ללא גלוטן
1 כפית אבקת אפיה
2 כפיות סודה לשתיה
2 בננות גדולות בשלות
1/4 כוס שמן קוקוס מומס
1/4 כוס עיסת קקאו נא/ עיסת קקאו קלוי שבורה לחתיכות קטנות
אופן ההכנה:
מכניסים למעבד מזון את השיבולת שועל וטוחנים אותה.
בקערה גדולה מועכים את הבננות ומוסיפים את שמן הקוקוס המומס.
טועמים את התערובת, אם לא מספיק מתוק לכם ניתן להוסיף 2-3 כפות מייפל.
מאחדים בין שיבולת השועל הטחונה לקערה עם הבננות, מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצרים עיגולים פחוסים ואופים בחום של 180 מעלות ל-10 דקות.
מוציאים מהתנור ומשאירים להתקרר.
ניתן לשמור את העוגיות בקופסא סגורה ואפילו לשים בהקפאה ולהוציא להפשרה לפני שאוכלים.
המלצה שלנו - להכין את אחד ממתכוני השוקו שלנו, ולצידו לאכול את העוגיות
בתאבון!!