top of page
  • תמונת הסופר/תcacaotv

עוגת שכבות עם קרמל מלוח

עודכן: 14 ביוני 2022


לעוגה הזאת ימית לב ארי קראה "משוגעת זאתי!" ולא סתם!

בסיס, שכבה ראשונה שוקולד לבן, שכבה שניה שוקולד חום ומעל קרמלוח עם טחינה!

אפשר להזמין ממנה את העוגה או להכין בבית מהמתכון המקורי

כדי שנוכל להסביר בצורה טובה את ההכנה והשכבות, במתכון הזה נכתב מעט שונה.

עבור כל שכבה פירטנו את המצרכים הנדרשים ואת אופן ההכנה שלה.

זה אולי נראה ארוך.. אבל מבטיחים שהפשטות שבהכנה עוד תפתיע אתכם!



לשכבת הבסיס

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון.

  • משטחים בתבנית סיליקון או בתבנית רגילה עם נייר אפייה.

  • מכניסים לתנור, על 175 מעלות צלזיוס לכ-10 דקות.

  • לאחר ההוצאה מהתנור יש להניח להתקררות.

לשכבת השוקולד הלבן

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה בצבעה.

  • לאחר שהבסיס התקרר, מוזגים את תערובת השכבה הראשונה, משטחים ומיישרים.

  • מכניסים למקרר לחצי שעה להתייצבות.

לשכבת השוקולד חום

רכיבים:

אופן ההכנה:

כאן המרכיבים כמעט זהים לשכבה הראשונה, למעט אבקת הקקאו.

  • מערבבים את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה בצבעה.

  • לאחר ששכבת השוקולד הלבן התקררה, מוזגים את התערובת, משטחים ומיישרים.

  • מכניסים למקרר לחצי שעה להתייצבות.

לשכבת הקרמלוח

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל המצרכים בבין מארי (קערת זכוכית מעל סיר עם מים חמים) עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה בצבע ובמרקם. תטעמו ואם צריך תוסיפו עוד מייפל.

  • הוציאו את העוגה מהמקפיא ומזגו את השכבה הנוספת, החזירו למקפיא לעוד חצי שעה.

שכבה אחרונה-זילוף שוקולד

רכיבים:

אופן ההכנה:

  • מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת קרם חלק.

  • מזלפים בעזרת כפית מעל העוגה ומכניסים למקרר.

  • ניתן לקשט את העוגה עם מעט אגוזים קצוצים מעל.

הכנתם את העוגה? תייגו אותנו בפייסבוק או באינסטגרם @cacaotv

בתאבון!

1,771 צפיות0 תגובות

פוסטים אחרונים

הצג הכול
bottom of page