שוקולד ביתי מריר-מתוק

שוקולד ביתי מריר-מתוק

שוקולדים מרירים חזקים לכם מידי? אוהבים שוקולד חלב?

אתם לא צריכים להתפשר על שוקולד תעשייתי,

אפשר להכין שוקולד מתוק יותר ומריר פחות, זה היופי בשוקולד ביתי 

 

רכיבים:

להכנת 100 גרם - 

אופן ההכנה 

  • מחממים את עיסה וחמאת הקקאו בקערה מעל מים חמים (בין מארי).

  • ניתן לחמם גם במיקרו לפרקי זמן קצרים (20-30 שניות) תוך ערבוב בניהם. כדי למנוע חימום יתר של הקקאו. 

  • כאשר 3/4 מהתערובת נמסה, מפסיקים את החימום וממשיכים את ההמסה בעזרת ערבוב בלבד. 

  • מחממים את המייפל/סילאן לטמרטורה זהה לזו של הקקאו. 

  • מערבבים כף מתערובת הקקאו לתוך הממתיק. לאחר מכן מוסיפים את הממתיק לתערובת הקקאו. 
    אנו עושים זאת בדרך הזאת כדי שהנוזלים שבממתיק לא יצרו גושים בשוקולד שלנו ויהפכו אותו לפחות אחיד. 

  • מערבבים היטב את השוקולד עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה בצבעה ללא גושים.

  • יוצקים את השוקולד לתוך תבנית שקעים מסיליקון או לתבנית רגילה עם נייר אפייה. 

  • שמים במקרר לשעתיים-שלוש. 

  • חולצים את השוקולד מתבנית השקעים. 

  • במידה והשתמשתם בתבנית רגילה, מוציאים את השוקולד ושוברים/ חותכים אותו. 

טיפ שלנו - שוקולד מתייצב ו"מבשיל" במהלך הימים בהם נמצא במקרר. נסו לטעום אותו ברגע ההכנה, לאחר יומיים ולאחר 4 ימים ותרגישו את ההבדל!

 

בתאבון!!

 

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il