שוקולד מריר תפוז

שוקולד מריר תפוז

שילוב קלאסי, מוכר וידוע 

 

מצרכים:
להכנת 100 גרם

 

אופן ההכנה 

  • ממיסים את חמאת הקקאו במחבת על אש קטנה ומוסיפים את גרידת קליפת התפוז. 

  • מערבבים עד שהחמאה מתחילה לבעבע. מקטינים את האש, ממשיכים בערבוב ומקפידים שלא תשרף החמאה (ניתן גם להוריד ולהחזיר לאש). 3 דקות 

  • לאחר מכן, מסננים את החמאה ונותנים לה להתקרר לטמפרטורה של 40 מעלות. אם אין לכם מד-טמפרטורה, קררו עד שהחמאה חמה אך לא שורפת את האצבע. 

  • בקערה נפרדת מחממים את עיסת הקקאו מעל מים חמים (בין מארי). ניתן גם לחמם במיקרו לפרקי זמן קצרים (20-30 שניות) תוך ערבוב בניהם כדי למנוע חימום יתר של הקקאו. 

  • הוסיפו את הסילאן/ מייפל לחמאת הקקאו וערבבו עד לקבלת תערובת אחידה. 

  • הוסיפו את חמאת הקקאו לעיסת הקקאו והמשיכו לערבב עד לקבלת שוקולד ללא גושים, ובעל צבע אחיד. 

  • מי שרוצה לטמפרר - זה הזמן! 

  • לאחר מכן העבירו את השוקולד לתבנית שקעים מסיליקון או לתבנית רגילה עם נייר אפיה. 

  • הכניסו למקרר לכשעתיים ולאחר מכן חילצו את השוקולד מתבנית השקעים. 

  • במידה והשתמשתם בתבנית רגילה, הוציאו את השוקולד ושברו/חתכו אותו לחתיכות קטנות.

טיפ שלנו - שוקולד משנה מעט את טעמיו לאחר כמה ימים. נסו לטעום אותו בעת ההכנה, לאחר יומיים ולאחר 4 ימים. 

 

בתאבון!

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il