אפיקונא מתובל

מתכון של אתר הטבעונאות - מתכון עשיר ומגוון בטעמים.
רכיבים
-
3/4 כוס עיסת קקאו
-
1/4 כוס חמאת קקאו
-
10-20 תמרי ברהי או מג'הול (תלוי במרירות הרצויה)
-
כוס חלב קוקוס (אפשר לטחון פתיתי קוקוס עם מים בממחה, לסנן דרך שקית סינון, לתת לזה לעמוד במקרר כמה שעות ולקחת את החלב מלמעלה)
-
זרעי ווניל (מה שיש בתוך הפולים)
-
רבע כפית קינמון
-
רבע אגודל זנגוויל
-
רבע אגודל גרד תפוז
-
חתיכה קטנה של פלפל חריף
ההכנה
-
להמיס את הקקאו (ראה הכנת שוקולד) קודם בטמפ' של עד 42 מעלות
-
להמגן עם כל הרכיבים בממחה (בלנדר)
Please reload