שוקולד לבן טבעוני

שוקולד לבן טבעוני

שוקולד לבן שקונים בחנויות מבוסס על חמאת קקאו, אבקת חלב וסוכר, בתוספת וניל לטעם ולציטין למרקם.וגם מוסיפים אבקת חלב (חלב נוזלי יוסיף מים לשוקולד ויקלקל את המרקם החלק).

 

כאן הבאנו מתכון לשוקולד לבן טבעוני שקיבלנו מאיטל, המתכון טבעוני ואינו מכיל חלב. 

 

מצרכים

 

הכנה

  • ממיסים את חמאת הקקאו בקערה מעל מים חמים (בין מארי).

  • ניתן גם להמיס במיקרו לפרקי זמן קצרים (10-20 שניות) תוך ערבוב בניהם.

  • לאחר שרוב התערובת נמסה מפסיקים את החימום וממשיכים את ההמסה באמצעות ערבוב בלבד.

  • מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.

  • שופכים את התערובת לתבנית ומטופפים קלות בעזרת לקקן להוצאת בועות אוויר. 

  • מכניסים לקירור כ- 4 שעות.

  • לאחר שהשוקולד מוכן יש לשמור אותו במקרר. 

    * זכרו - רוב השוקולד שלנו עשוי מחמאת קקאו הנמסה סביב הטמפ' של 36 מעלות. במזג האוויר הישראלי, מומלץ לשמור בקירור כדי שהשוקולד לא ימס. *

בתאבון!

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il