שוקולד לבן (טבעוני) של קארונה

שוקולד לבן (טבעוני) של קארונה

מתכון שקיבלנו מקארונה ירון לשוקולד לבן מעולה שאתם חייבים לנסות!

 

 

מצרכים

 

הוראות הכנה

  • ממיסים את חמאת הקקאו בקערה מעל מים חמים (בין מארי). ניתן להמיס גם במיקרו לפרקי זמן קצרים (10-20 שניות) תוך ערבוב בניהם. 

  • טוחנים את 3/4 כוס הקשיו במטחנת זרעים/קפה. 

  • מערבבים את כל שאר המצרכים כולל חמאת הקקאו בבלנדר עד לקבלת עיסה חלקה. 

  • שופכים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או משטחים על גבי תבנית עם נייר אפיה.

  • שמים במקרר לשעה-שעתיים להתייצבות.

בתאבון!

 

המלצה שלנו 

  • שוקולד "מבשיל" לאחר מספר ימים וטעמו משתנה. נסו לטעום את השוקולד מייד לאחר שהתייצב בתבנית, לאחר יומיים ולאחר 4-5 ימים ותגלו את ההבדל ומה העדפתכם האישית.

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il