שוקולד לימונענע

שוקולד לימונענע

 

לנה, לקוחה ותיקה שלנו מראשון לציון, שיתפה אותנו במתכון מרענן לימי הקיץ

 

 

מצרכים

להכנת 100 גרם - 

 

הוראות הכנה

  • ממיסים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו יחד בקערה מעל מים חמים (בין מארי).
    ניתן לחמם גם במיקרו לפרקי זמן קצרים (20-30 שניות) תוך ערבוב בניהם -כדי למנוע חימום יתר של הקקאו. 

  • כאשר 3/4 מהתערובת נמסה מפסיקים את החימום וממשיכים את ההמסה בעזרת ערבוב בלבד. 

  • מחממים את המייפל/סילאן לטמפ' זהה לזו של תערובת הקקאו.

  • מוסיפים את המייפל/סילאן ומערבבים היטב. 

  • מוסיפים לתערובת השוקולד גרידת לימון ונענע טרייה קצוצה דק. 

  • אם אתם אוהבים מריר- ניתן להוסיף גם מעט פולי קקאו גרוסים (ניבס).

  • שופכים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון או לתבנית עם נייר אפייה. 

  • מכניסים למקרר ל 2-3 שעות להתייצבות השוקולד. 

  • מוציאים מתבנית השקעים - אם השתמשתם בתבנית רגילה, ניתן להוציא מהתבנית ולשבור/לחתוך לחתיכות. 

 

בתאבון!

 

 

 

 

 

 

 

 

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il