גלידונית פירות יער

גלידונית פירות יער

פינוקייץ מקסים שמתאים גם לסתיו ולאביב (ובתכלס- גם לחורף הישראלי)

 

מתכון קל ומהיר שנתנה לנו ענת דרור- שפית רו-פוד.

אחרי שניסינו ונהנינו- החלטנו שאנחנו חייבים לבדוק וריאציות אחרות- אז הנה שתי הגרסאות- המקור של ענת והגרסה שלנו- או שתבחרו מה יותר קל ונוח לכם להכין או שתנסו את שתיהן.

 

חומרים לגרסה המקורית:

 

חומרים לגרסה שלנו:

       

אופן ההכנה

  • מכניסים את כל החומרים חוץ משמן הקוקוס וחמאת הקקאו לבלנדר חזק או למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם קרמי.

  • מוסיפים את שמן הקוקוס (וחמאת הקקאו) ומערבבים עד שהשמן מתחבר לתערובת הקשיו והפירות.

  • מוזגים לתבנית שקעים ומכניסים למקפיא ל- 4 שעות לפחות.

  • לפני ההגשה מוציאים מהתבנית.

 

בתאבון!

 

הערות וטיפים

  • אם אין תבנית יעודית (קשיחה או גמישה)- אפשר לשפוך בשכבה דקה על תבנית עוגה מרופדת בנייר אפייה ולאחר שהתקשה לחתוך קוביות ולהגיש.

  • למשקיענים שביננו- אפשר לצפות את הגלידונית בשוקולד לבן או שוקולד מריר- לאחר שקפא- להוציא- להניח על רשת למזוג שוקולד נוזלי ולהחזיר מייד למקפיא. 

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il