Mika's Chocolate

Mika's Chocolate

שוקולד מעודן וקטיפתי לביתי מיקה- שלא אוהבת שוקולד מריר 

 

מצרכים:

       

אופן ההכנה

  • מכניסים את כל החומרים חוץ מסירופ המייפל לקערת זכוכית ומחממים מעל סיר ובו מים רותחים קלות (בין מארי) עד שהחמאה ועיסת הקקאו נמסו כמעט לחלוטין, מורידים מהאש וממשיכים לערבב עד להמסה מלאה. 

  • ניתן גם לחמם במיקרו לפרקי זמן קצרים (20-30 שניות) תוך ערבוב בניהם. כאשר החמאה והעיסה כמעט ונמסו לחלוטין, המשיכו את ההמסה בעזרת ערבוב בלבד. כך תמנעו מחימום יתר של הקקאו. 

  • בצלוחית נפרדת מחממים את המייפל לטמפרטורה דומה לזו של תערובת השוקולד.

  • מכניסים לסירופ המייפל שתי כפות מתערובת השוקולד ומערבבים עם כף (לא עם מקציף או מזלג כדי לא להכניס אוויר).

  • שופכים את הסירופ לתוך קערת השוקולד ומערבבים היטה עם כף.

  • מוזגים לתבנית ומכניסים למקרר לשעה-שעתיים להתייצבות והתקשות.

  • מחלצים מהתבנית ואוכלים.

 

בתאבון!

 

הערות וטיפים

  • אם אין תבנית יעודית (קשיחה או גמישה)- אפשר לשפוך בשכבה דקה על תבנית עוגה מרופדת בנייר אפייה ולאחר שהתקשה לשבור לחתיכות עם היד או סכין. 

  • אפשר להשתמש בחמאת קקאו קלוי או עיסת קקאו קלוי במקום המוצרים הנאים.

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il