Chocolate Truffles

Chocolate Truffles

טראפלס שוקולד קרמיים- הפינוק האולטימטיבי

ותודה לאמבר רוגע על המתכון מתוך סדנת "שוקולד פראי" שלה

 

חומרים ל- 20-25 כדורים קטנים:

        

אופן ההכנה

  • מכניסים לקערה את כל המרכיבים ומערבבים היטב עם כף או מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

  • הכנה קלאסית-

    • מכניסים למקרר ל- 4-5 שעות עד שהתערובת קשה (או לכ- 45 דקות במקפיא).

    • מכינים בקערית את הציפוי שבחרתם.

    • מוציאים את הקערה מהמקרר, בעזרת כפית לוקחים גושים קטנים מהתערובת ובעזרת קצות האצבעות צרים צורת כדור או כל צורה אחרת (חשוב לעבוד עם קצות האצבעות ולא עם כף היד כדי לא לחמם את התערובת).

    • את הכדור מגלגלים בציפוי ומניחים על צלחת.

    • במידה והתערובת מתחילה להתרכך באמצע התהליך- להחזיר לכמה דקות למקפיא/מקרר ואז להמשיך.

    • שומרים במקפיא או במקרר- הטראפלס אמורים להישמר כחודש, סביר להניח שיגמרו לפני כן..
       

  • הכנה לעצלנים-

    • מצפים תבנית קטנה בניילון נצמד/נייר אפיה, מעבירים אליו התערובת המוכנה ומכניסים למקפיא לשעה וחצי.

    • מוציאים, מחלצים מהתבנית ומורידים את הניילון הנצמד.

    • חותכים לקוביות בעזרת סכין גדולה ומכניסים לקערה עם אבקת קקאו, מנערים בעדינות עד שכל הקוביות יצופו ומעבירים דרך מסננת להוצאת הקוביות מעודף האבקה.

    • שומרים במקפיא או במקרר.

בתאבון!

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il