Super-Chocolate

Super-Chocolate

 

שוקולד-על 

70% קקאו

90% מזונות על

100% בריאות וטעם

 

מרכיבים:

אופן ההכנה

  • ממיסים את עיסת וחמאת הקקאו בקערה על סיר עם אדים ברתיחה עדינה.

    • חשוב לקצוץ את החמאה והעיסה לחתיכות קטנות.

    • יש לערבב תוך כדי המסה.

    • לשים לב שהאש מתחת לסיר לא חזקה מידי- אנחנו לא רוצים שהאדים יברחו ויגיעו לשוקולד וגם לא רוצים חימום מהיר מידי.

    • להוריד מהאש מעט לפני שהכל התערובת ממומסת והמשיך לערבב עד להמסה מלאה.

  • ניתן להמיס גם במיקרו - חימום לפרקי זמן קצרים תוך ערבוב בין לבין. כאשר 3/4 מהתערובת נמסה ניתן להמיס את השאר בעזרת ערבוב בלבד. 

  • במקביל להמסת הקקאו משרים את הגוג'י ברי במים פושרים למספר דקות, מסננים ומיבשים טוב עם מגבת נייר.

  • קוצצים את המשמש, הגוג'י ובגולדן בריז לחתיכות הכי קטנות שאפשר.

  • כשתערובת הקקאו מוכנה מוסיפים לה את הפירות הקצוצים ואת המאקה ומערבבים.

  • מוזגים את התערובת בעזרת כפית לתבנית שקעים מסיליקון ומכניסים למקרר.

  • לאחר שהשוקולד מתקשה- מחלצים אותו מהתבנית ומעבירים לכלי סגור.

  • אפשר לאכול מייד, אבל הכי טוב לתת לו לעמוד במקרר מספר ימים כדי שהטעמים יתחברו.

 

בתאבון!

 

גיוונים:

  • אם התוצאה מרירה לכם מידי- ניתן להוסיף כמות כפולה של משמש להגברת המתיקות, או להכניס כ- 30-40 גרם סירופ מייפל (לחמם הסירופ בכלי נפרד- לערבב מעט קקאו לתוך הסירופ ורק אז להכניס הסירופ לתערובת הקקאו).

  • אפשר להוסיף לתערובת פירות יבשים אחרים/נוספים ו/או לשלב מעט אגוזים או שקדים קצוצים.

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il