לבבות שוקולד עם דובדבן אהבה (גולדן ברי)

לבבות שוקולד עם דובדבן אהבה (גולדן ברי)

לבבות שוקולד עם גולדן ברי (דובדבן אהבה)

 

מרכיבים:

לקישוט:

אופן ההכנה

  • ממיסים את העיסה וחמאת הקקאו בקערה על סיר עם אדים ברתיחה עדינה (בין-מרי)

    • חשוב לקצוץ את החמאה והעיסה לחתיכות קטנות.

    • יש לערבב תוך כדי המסה.

    • שימו לב שהאש תחת הסיר לא חזקה מידי כדי שהאדים לא יברחו ויגיעו לשוקולד וכדי למנוע חימום מהיר מידי.

    • להוריד מהאש מעט לפני שהכל התערובת ממומסת והמשיך לערבב עד להמסה מלאה.

  • במקביל להמסת הקקאו מחממים בעדינות את הסירופ לטמפרטורה דומה לזו של הקקאו.

  • כשתערובת הקקאו מוכנה מוסיפים כפית ממנה לסירופ המחומם, מערבבים ואז מכניסים את הסירופ לתוך הקקאו ומערבבים היטב.

  • קוצצים את המשמש/צימוק ואת הגולדן בריז לחתיכות הכי קטנות שאפשר, מוסיפים לתערובת הקקאו ומערבבים.

  • מוזגים את התערובת בעזרת כפית לתבנית שקעים בצורת לבבות מסיליקון ומכניסים למקרר (רצוי לבחור תבנית שבה יש שקע בראש כל יחידה (כמו בתמונה)- ניתן לקנות תבנית כזו כמעט בכל סופרמרקט.

  • לאחר שהשוקולד מתקשה- מחלצים אותו מהתבנית ומעבירים לכלי סגור.

  • אפשר לאכול מייד, אבל הכי טוב לתת לשוקולד לעמוד במקרר מס' ימים כדי ש"יבשיל" והטעמים יתחברו טוב יותר.

  • להגשה- ממלאים את השקע במעט ניבס ומניחים מעל גולדן-ברי שלם.

 

בתאבון!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il