מרציפן עם סוכר קוקוס

מרציפן עם סוכר קוקוס

מרציפן עם סוכר קוקוס (במקום עם סוכר לבן)- יותר טעים ויותר בריא

חומרים:

  • חצי קילו שקדים מולבנים (שלמים או פרוסים או גפרורים)

  • 15-20 שקדים מרים (לא חובה אבל מוסיף המון)

  • כוס סוכר קוקוס

  • רבע כוס מים

  • כפית מיץ לימון טרי

הכנה:

  • מחממים הסוכר עם המים עד להמסה מלאה, מורידים מהאש ומוסיפים את המיץ הלימון

  • טוחנים אם השקדים במטחנת קפה או בלנדר חזק ומעבירים לקערה

  • מוסיפים את הסוכר המומס לשקדים ומערבבים היטב

  • מכניסים לשעה למקרר, מוציאים ויוצרים צורות- אפשר פשוט לגלגל לכדורים קטנים או להכניס לתבנית שקעים מסיליקון, להקפיא ולהוציא מהתבנית (לתמונה השתמשנו בתבנית של כוכבים)

אם רוצים לצפות בשוקולד כמו בתמונה זה פשוט:

  • ממיסים בשיטת בין מארי 60 גרם עיסת קקאו ו-30 גרם חמאת קקאו (עדיף קקאו נא אבל אפשר גם קקאו קלוי)

  • מקפיאים את המרציפן ואז טובלים בשוקולד המומס (בעזרת מזלג או כשהמרציפן נעוץ על קיסם) ומקררים

 

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il