שוקולד תמרים ללא תוספת סוכר

שוקולד תמרים ללא תוספת סוכר

השילוב בין מתיקות התמר ומרירות הקקאו, יוצר שוקולד בייתי מדהים, בריא וללא תוספת סוכר.

 

חומרים:

אופן ההכנה

  • מגלענים את התמרים, קוצצים גס ומפזרים על תבנית בגודל כ- 20X30 שרופדה בנייר אפייה.

  • מניחים על התמרים גליון נוסף של נייר אפייה ולוחצים בעזרת האצבעות עד שהתמרים מכסים את כל קרקעית התבנית. שימו לב שהשכבה בעובי אחיד וללא רווחים.

  • מכניסים התבנית למקפיא ל- 20-30 דקות.

  • ממיסים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו בקערה מעל מים רותחים קלות (ביין מארי) עד שהחומרים נמסו כמעט לחלוטין, מורידים מהאש וממשיכים לערבב עד להמסה מלאה. 

  • ניתן גם להמיס את העיסה והחמאה במיקרוגל - לחמם בכל פעם 20-30 שניות ולערבב בין חימום לחימום. כאשר רוב הקקאו נמס המשיכו לערבב עד להמסה מלאה. 

  • מוציאים את התבנית מהמקפיא ומקלפים את נייר האפייה העליון.

  • מוזגים את תערובת הקקאו על התמרים ובעזרת כף מפזרים לשכבה אחידה.

  • מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים ומחזירים לשעה נוספת במקפיא.

  • מוציאים מהמקפיא, הופכים על גבי נייר אפייה נקי וקולפים בעדינות את נייר האפייה התחתון מהתמרים.

  • על נייר אפייה נוסף מפזרים את הקוקוס הטחון ומניחים עליו את השוקולד כך שהתמרים פונים לקוקוס. לוחצים בעדינות כדי להדביק את הקוקוס לתמרים.

  • חותכים לקוביות או שוברים עם היד.

  • אוכלים בתיאבון - אם נותרו שאריות שמרו אותם בכלי סגור במקרר.

בתאבון!

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il