תמרים מצופים שוקולד

תמרים מצופים שוקולד

 

 

לפעמים הכי פשוט הוא גם הכי מוצלח- 

מתכון פשוט ומהיר- אבל טעים ברמות

 

רכיבים:

  • כחצי קילו תמרים יפים  ומוצקים מזן זהידי (או תמר מוצק אחר)

  • כ-250 גרם שקדים טבעיים לא קלויים  

  • חצי בלוק (125 גרם) עיסת קקאו נא

  • רבע בלוק (כ- 60 גרם) חמאה קקאו נא

הוראות הכנה

  • חורצים כל תמר לאורכו, מוציאים את הגלעין, מכניסים במקומו שקד, סוגרים ומעצבים כל שהתמר נראה שלם. מכניסים למקרר לשעה או למקפיא ל- 20-30 דקות.

  • קוצצים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו ומכניסים לקערת זכוכית.

  • מניחים הקערה על סיר עם מים ברתיחה עדינה (ביין-מארי) ומחממים עד שהעיסה והחמאה נמסו כמעטל גמרי.

  • מורידים הסיר מהאש כשהקערה עליו ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. 

  • מוציאים התמרים מהקירור, מניחים תמר על מזלג- טובלים בקקאו המומס, מוציאים, נותנים לעודפי קקאו לטפטף חזרה ומניחים על תבנית עם נייר אפייה. חוזרים על הפעולה עם כל התמרים. 

הערות

  • חשוב שתערובת הקקאו תהיה נוזלית והתמרים קרים כדי לקבל ציפוי דק, לכן מומלץ להשאיר הקערה על הסיר עם המים החמים ובהתאם לצורך לתת למים חימום קל מפעם לפעם.

  • אם הציפוי מריר לכם מידי- אפשר להמתיק אותו על ידי 3-4 כפות סילן 100% תמרים לפני טבילת התמרים.

 

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il