Raw Mousse Cake

Raw Mousse Cake

עוגה יפה, טעימה ומושקעת- על פי מתכון של חגית לידרור

עוגת רואו שניתן לעשות לה המון וריאציות ושינויים כך שבכל פעם תוכלו להפתיע את האורחים!

 

 

מה צריך?

 

לתחתית

למוס 

לציפוי

  או

איך מכינים?

 

תחתית

  • מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון או בלנדר וטוחנים בפולסים קצרים לקבלת מרקם פירורי אחיד.

  • מכניסים לתבנית קפיצית עגולה בקוטר 26, מישרים ודוחסים ומכניסים למקרר לחצי שעה לפחות.

מוס

  • מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון או בלנדר וטוחנים עד שהתערובת נהיית חלקה לגמרי ובעלת נפח.

  • מוזגים על התחתית, מישרים בעדינות ומכניסים למקפיא לשעה-שעתיים- עד שהעוגה קפואה

ציפוי

  • קוצצים את העיסה והחמאה, מכניסים את כל המרכיבים לקערת זכוכית, מניחים אותה על סיר עם מעט מים על סף רתיחה (בין מארי) וממיסים.
    חשוב לערבב מפעם לפעם ולהוריד מהאש לפני שכל המוצקים נמסו.
    סיום ההמסה יעשה ללא ללא חימום ותוך בחישה.

  • מוציאים את העוגה מהמקפיא, מוציאים מהתבנית ומניחים על רשת (או סתם מגש).

  • מוזגים את הציפוי על העוגה ובעזרת מרית מחליקים הציפוי מסביב ליצירת שכבה אחידה ודקה (נותנים לעודפים להישפך מסביב).

  • מכניסים למקרר לשעה.

 

בתאבון!

 

גיוונים ושינויים

  • את המוס אפשר לשנות לפי הטעם- לוותר על הבננות ולהוסיף מעט יותר מייפל, להחליף את הבננות בפירות יער טריים או קפואים, בתות שדה, או כל רעיון אחר שיעלה בדעתכם.

  • את הציפוי אפשר לשדרג על ידי פולי קקאו גרוסים או על ידי הוספת עיסת שקדים או עיסת אגוזי לוז.

  • אפשר לוותר על ציפוי השוקולד ובמקומו לסדר פרוסות פרי שתואמות בטעם למוס,
    או לפזר פולי קקאו גרוסים או אבקת קקאו או אפילו להשאיר העוגה ללא ציפוי כלל.

 

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il