שוקולד בריא 60% קקאו

שוקולד בריא 60% קקאו

מתכון לשוקולד טבעוני, עדין וקרמי בטעם גן עדן- 60% מוצקי קקאו- 100% טעם ובריאות

 

 

 

רכיבים:

(לכמות של קצת יותר מ- 300 גרם שוקולד)

הוראות הכנה

  • קוצצים את עיסת הקקאו וחמאת הקקאו ומכניסים לקערת זכוכית.

  • ממיסים את העיסה והחמאה בבין מרי (קערה מעל סיר עם מים חמים).
    ניתן להמיס גם במיקרו, בקערות נפרדות תוך ערבוב ולפרקי זמן קצרים. הקפידו לערבב בין לבין.

  • מורידים הסיר מהאש/מפסיקים את החימום במיקרו כשרוב השוקולד הומס וממיסים את השאר בערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. 

  • מחממים את המייפל ל- 38-40 מעלות (אפשר לטבול את בקבוק המייפל בסיר מיים חמים ולנער מפעם לפעם). המייפל צריך להיות בטמפרטורה דומה לזו של הקקאו המומס.

  • הוספת המייפל: 1. מערבבים היטב את המייפל עם חמאת הקקאו ולאחר מכן מוסיפים לעיסת הקקאו תוך ערבוב.
                        2. מערבבים את העיסה והחמאה, מוסיפים כף מהתערובת למייפל, מערבבים היטב ומוסיפים את                         המייפל לשאר השוקולד המומס.

  • המשיכו בערבוב עד לקבלת שוקולד חלק, ללא גושים.

  • מי שיודע איך ורוצה- יכול בשב זה לטמפרר את התערובת, אבל ממש לא חייבים.

  • מעבירים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון (או שופכים לתבנית רחבה מרופדת בנייר אפייה).

  • שמים במקרר לשעה-שעתיים עד להתמצקות השוקולד. 

  • לאחר שהשוקולד התמצק יש להוציא מתבנית השקעים (או מרימים מנייר האפייה ושוברים לחתיכות) ולהכניס לקופסא אטומה.

  • אם השוקולד מטומפרר הוא יכול להישאר בארון קריר.  אם לא טימפררתם- פשוט שימרו אותו בקירור.

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il