שוקולד מריר עדין- הפינוק החורפי

שוקולד מריר עדין- הפינוק החורפי

 

 

 

שוקולד מריר עדין- פינוק אולטימטיבי לחורף

 

רכיבים:

(ל- 25-20 יחידות)

הוראות הכנה:

  • ממיסים את חמאת הקקאו ועיסת הקקאו בשיטת ביין-מארי (קערה מעל סיר עם מים רוחתים).
    אם משתמשים בעיסה וחמאת קקאו נא- קוצצים אותם לפני. 
    ניתן להמיס גם במיקרו, לפרקי זמן קצרים תוך ערבוב העיסה/חמאה בניהם.

  • כשתערובת הקקאו מומסת כמעט לגמרי מורידים מהאש/מפסיקים את החימום במיקרו וממשיכים לערבב להמסה מלאה. כדי להמנע מחימום יתר של הקקאו.

  • במקביל מחממים את  המייפל לטמפרטורה דומה לזו של תערובת הקקאו (37-40 מעלות).

  • הוספת המייפל: 1. ניתן להוסיף את המייפל לחמאת הקקאו, לערבב היטב ולהוסיף לתערובת.
                        2. מערבבים את העיסה והחמאה יחד, מוסיפים כף מהתערובת למייפל החם, מערבבים היטב                                ומוסיפים את המייפל לשאר התערובת.

  • ממשיכים בערבוב השוקולד עד שנקבל תערובת חלקה, בעלת צבע אחיד וללא גושים.

  • במידה ועושים טמפרור - ניתן לעשות זאת כעת. 

  • מוזגים את השוקולד לתבנית שקעים מסיליקון ומכניסים למקרר לשעה- שעתיים. 

  • מוציאים מהתבנית ואוכלים.

הערות ודגשים:

  • הקפידו לעבוד עם כלים יבשים, שאריות מים ולחות עלולים לפגוע בהכנת השוקולד!

  • אפשר להגדיל או להקטין את כמות המייפל בהתאם לטעם האישי כדי לקבל שוקולד מתוק או מריר יותר. 

  • אם אין תבניות שקעים- שופכים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ולאחר שמתקשה שוברים- הטעם נשאר אותו טעם גם בלי צורה של לבבות...

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il