מגש שוקולד לאירוח

מגש שוקולד לאירוח

משחק של 4 מרכיבים ביחסים שונים ותקבלו מגש עם מגוון טעמים לאירוח מרשים !

 

 

 

הכינו מראש תבניות סיליקון ב-3 צורות שונות (בתמונה- תבנית פרלינים, תבנית חצאי כדור ותבנית כפיות, אבל אפשר כל צורה)

 

לשוקולד הראשון

לשוקולד השני

לשוקולד השלישי

הוראות הכנה:

  • מכינים את שלושת השוקולדים באותו אופן:

    • ממיסים את חמאת הקקאו ועיסת הקקאו בשיטת ביין-מארי (קערה מעל סיר עם מים רוחתים).
      ניתן להמיס גם במיקרו - חמאה בנפרד ועיסת קקאו בנפרד.
      הקפידו לחמם לפרקי זמן קצרים ולערבב בניהם כדי לא להגיע לחימום יתר של המוצרים. יש להפסיק את החימום כאשר 3/4 מהתערובת נוזלית ולערבב עד שתימס לגמרי.

    • לאחר המסת העיסה והחמאה, זה השלב בו מוסיפים את חמאת הקשיו לחמאת הקקאו ומערבבים עם עיסת הקקאו (מתכון 2,3)

    • למי שהשתמש בשיטת ביין-מארי: כשתערובת הקקאו מומסת כמעט לגמרי מורידים מהאש וממשיכים לערבב להמסה מלאה (ככה מונעים חימון יתר של הקקאו).

    • במקביל מחממים את המייפל לטמפרטורה דומה לזו של תערובת הקקאו (37-40 מעלות).

    • מוסיפים כף מתערובת הקקאו לתוך המייפל, מערבבים ומוסיפים לתערובת הקקאו. ממשיכים לערבב עד שנוצרת בלילה חלקה בצבע אחיד.

    • מוזגים לתבנית שקעים מסיליקון ומכניסים למקרר לשעה- שעתיים.  אנחנו הכנסנו כל שוקולד לתבנית צורות אחרת, כדי שנדע להבדיל.

  • מוציאים מהתבניות ומסדרים על צלחת הגשה.

  • אם לא טמפררתם את השוקולד - הקפידו לשמור אותו בקירור עד להגשה.

גיוונים:

  • אפשר להכניס מרכיב נוסף להדגשת ההבדל בין השוקולדים השונים- למשל לאחד להוסיף שברי שקדים, לשני פולי קקאו שבורים (ניבס) ואת השלישי להשאיר ללא תוספות.

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il