פירמידות חרוסת לפסח

פירמידות חרוסת לפסח

 

 

 

הגשה מקורית יחד עם מתכון פשוט - חרוסת לשולחן הסדר

 

רכיבים:

  • כחצי קילו תמרים מזן ברהי (או תמר מתוק ורך אחר)- מגולענים

  • כוס (200 מ"ל) יין אדום איכותי

  • 2 כוסות אגוזי מלך

  • 1 כוס אגוזי פקאן (או כאגוזי מלך)

  • 1-2 כפות שמן קוקוס (כבישה קרה)

  • 2-3 כפות קקאו ניבס נא 

הוראות הכנה:

  • מכניסים התמרים המגולענים והיין לסיר קטן. מביאים לרתיחה, מנמיכים האש ומבשלים כשהסיר מכוסה חלקית כ- 20-30 דקות- עד שכל הנוזלים נעלמים והתמרים נימוחים. מניחים להצטנן.

  • מכניסים את התמרים, האגוזים ושמן הקוקס למעבד מזון ומעבדים למחית פחות או יותר חלקה.

  • מעבירים לקערה, מוסיפים את הניבס ומערבבים היטב עם מזלג או כף. עוטפים ומכניסים למקרר למספר שעות.

  • להגשה:

    • מעצבים פירמידות קטנות בעזרת קצות האצבעות.

    • להחלקת פיאות הפירמידה ניתן להשתמש בצד הקהה של סכין מטבח גדולה 

    • מסדרים על צלחת הגשה עם עלעלי חסה טריים

    • לא לשכוח להשאיר קצת חרוסת בצד לצלחת הסדר המרכזית

פסח שמח

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il