טריו מרציפן

טריו מרציפן

 

מרציפן הוא מסוג המאכלים שכמעט אף אחד לא אדיש אליהם- או שמאוד אוהבים או שממש לא- 
אז אם אתם מאלו שאוהבים- קבלו מתכון לשלושה מרציפנים בטעמים שונים- עם טוויסט- פאנלה (סוכר קנים לא מעובד) במקום סוכר לבן רגיל- אוי כמה שזה טעים...

 

1. מרציפן שקדים

חומרים:

  • חצי קילו שקדים לא קלויים (מולבנים או עם קליפה)

  • 15-20 שקדים מרים (לא חובה אבל מאוד מומלץ- מוסיף המון)

  • כוס פאנלה (סוכר קנים לא מעובד)

  • רבע כוס מים

  • כפית מיץ לימון טרי

הכנה:

  • מחממים את הפאנלה עם המים עד להמסה מלאה, מורידים מהאש ומוסיפים את מיץ הלימון.

  • טוחנים אם השקדים במטחנת קפה או בלנדר חזק ומעבירים לקערה.

  • מוסיפים את הסוכר המומס לשקדים ומערבבים/לשים היטב עד שמקבלים מרקם בצקי מוצק (בהתחלה התערובת עלולה להיראות יבשה מידי- ממשיכים ללוש כדי להוציא מהשקדים את השמן הטבעי שלהם)

  • מכניסים לשעה למקרר, מוציאים ויוצרים צורות- אפשר פשוט לגלגל לכדורים קטנים או להכניס לתבנית שקעים מסיליקון, להקפיא ולהוציא מהתבנית.

2. מרציפן פיסטוק

חומרים:

  • חצי קילו פיסטוק קלוף לא קלוי

  • כוס פאנלה (סוכר קנים לא מעובד)

  • רבע כוס מים

  • כפית מיץ לימון טרי

הכנה:

  • מחממים את הפאנלה עם המים עד להמסה מלאה, מורידים מהאש ומוסיפים את מיץ הלימון.

  • טוחנים אם הפיסטוק במטחנת קפה או בלנדר חזק ומעבירים לקערה.

  • מוסיפים את הסוכר המומס לפיסטוק ומערבבים/לשים היטב עד שמקבלים מרקם בצקי מוצק.

  • מכניסים לשעה למקרר, מוציאים ויוצרים צורות.

 

3. מרציפן שוקולד

חומרים:

  • חצי קילו שקדים לא קלויים (מולבנים או עם קליפה).

  • כ- 4 כפות גדושות של אבקת קקאו הולנדית עשירה.

  • כוס פאנלה (סוכר קנים לא מעובד)

  • רבע כוס מים

  • כפית מיץ לימון טרי

הכנה:

  • מחממים את הפאנלה עם המים עד להמסה מלאה, מורידים מהאש ומוסיפים את מיץ הלימון.

  • טוחנים אם השקדים במטחנת קפה או בלנדר חזק ומעבירים לקערה. מוסיפים את הקקאו ומערבבים קלות.

  • מוסיפים את הסוכר המומס לשקדים והקקאו ומערבבים/לשים היטב עד שמקבלים מרקם בצקי מוצק.

  • מכניסים לשעה למקרר, מוציאים ויוצרים צורות.

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il