מאפינס בננה-קקאו

מאפינס בננה-קקאו

מתכון עוגת בננה של נטליה עבר שדרוג והפך למאפינס בננה-קקאו עם צימוקים!

תוכלו לראות את כל המתכונים בבלוג של נטליה או בדף האינסטגרם

 

 

 

 

 

מרכיבים:

3 בננות בינוניות - בשלות

2.5 כוסות שיבולת שועל טחונה 

כפית קינמון

2 כפיות חומץ תפוחים

3/4 כוס חלב סויה לא ממותק

2 כפות מייפל

2 כפות חמאת בוטנים

2 כפות אבקת קקאו נא או אבקת קקאו הולנדית

חצי כוס צימוקים כהים

 

הוראות הכנה:

1. מחממים תנור ל-180 מעלות טורבו. 

2. מערבבים בקערה את קמח שיבולת השועל, אבקת האפייה, אבקת קקאו והקינמון.

3. מוסיפים לקערה 3 בננות ומועכים עם מזלג. 

4. מוסיפים את הקינמון, חומץ התפוחים, חלב הסויה, מייפל, חמאת בוטנים וחצי כוס צימוקים. 

מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

5. מעבירים את התערובת לתבנית שקעים. אפשר לקשט מעל בניבס או בננות.

6. מכניסים לתנור ל 25-35 דקות. אחרי 25 דקות בודקים בעזרת קיסם האם העוגה מוכנה. 

מכניסים את הקיסם, במידה ויוצא יבש -העוגה מוכנה.

7. מוציאים מהתנור ומשאירים בחוץ להתקררות והתייצבות.

8. אוכלים באותו הרגע, לוקחים לעבודה או לצד השוקו של אחרי הצהריים!

 

 

 

 

בתאבון!!

 

 


 

 

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il