גרנולה של אמי

גרנולה של אמי

מתכון גרנולה של אמי, שתיארה במילותיה: "חטיף טעים שאין מצב להפסיק לאכול, ראו הוזהרתם!"

 

 

 

 

 

מרכיבים:

1 ק"ג שיבולת שועל

4 כפות שמן קוקוס

4 כפות סירופ מייפל אמיתי

120 גרם שקד טבעי לא קלוי

120 גרם פקאן טבעי לא קלוי

50 גרם גולדן ברי

120 גרם גרעיני חמניה

120 גרם גרעיני דלעת 

120 גרם אגוזי לוז

120 גרם צימוק כהה קטן

200 גרם קוקוס טחון 

200 גרם שומשום

50 גרם משמש

50 גרם ניבס 

קורט מלח

 

הוראות הכנה:

1. קוצצים את המשמש והגולדן ברי. אם רוצים, ניתן לקצוץ גם את שאר האגוזים.

2. שמים בסיר על אש נמוכה את שמן הקוקוס ושיבולת השועל, מוסיפים את המייפל ומערבבים היטב. 

 

3. מוסיפים בהדרגתיות את כל שאר המרכיבים *חוץ מהניבס* ומקפידים לערבב היטב. 

4. לאחר שכל המרכיבים מקבלים צבע זהה, כדאי לטעום ולבדוק האם יש להוסיף עוד מייפל כדי להמתיק או עוד אגוזים/פירות יבשים.

5. מפזרים את התערובת על תבנית עם נייר אפייה ומכניסים לתנור לחום של 150 מעלות. שימו לב, שלב זה נועד כדי לייבש את התערובת ולא כדי לבשל אותה.

6. לאחר 10 דקות הוציאו את התבנית, הוסיפו את הניבס וערבבו היטב. 

7. החזירו את התבנית לתנור הכבוי, והשאירו שם להתקררות.

 

 

 

 

 

בתאבון!!

 

 

 

 

 

 

 

 

תגיות

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il