מוס שוקולד RAW

מוס שוקולד RAW

מתכון נפלא של מור מאיר גלוסקא - קונדיטורית טבעונית שגם מעבירה סדנאות קינוחים ו"גבינות" טבעוניות.

תוכלו לראות מתכונים נוספים ותאריכי סדנאות - בעמוד הפייסבוק Mor&More !

 

 

מרכיבים:

 

1 כוס קשיו לא קלוי מושרה 8 שעות במים.

4 כפות אבקת קקאו אורגני נא

1/3 כוס סירופ מייפל אמיתי

1/3 כוס חלב צמחי (שקדים או נוזל קוקוס)

1/2 כפית תמצית וניל (אופציונלי)

1/4 כפית מלח הימלאיה ורוד

4 כפות שמן קוקוס

 

 

 

הוראות הכנה:

1. לסנן את הקשיו המושרה ולשטוף היטב.

2. להכניס את כל המרכיבים למעט שמן הקוקוס לבלנדר, לטחון היטב כדקה עד לקבלת מרקם קרמי.

3. להוסיף את שמן הקוקוס ולטחון 20 שניות נוספות לאיחוד המרכיבים.

4. למזוג לכוסות קינוח ולהכניס למקרר להתייצבות של 3 שעות לפחות!

 

5. לקשט בפולי קקאו גרוס, קצפת קוקוס או כל מה שעושה לכם טוב (:

 

 

בתאבון!!

 

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il