עוגת שכבות עם קרמלוח

עוגת שכבות עם קרמלוח

לעוגה הזאת ימית לב ארי קראה "משוגעת זאתי!" ולא סתם!

בסיס, שכבה ראשונה שוקולד לבן, שכבה שניה שוקולד חום ומעל קרמלוח עם טחינה!

אפשר להזמין ממנה את העוגה או להכין בבית מהמתכון המקורי 

 

 

כדי שנוכל להסביר בצורה טובה את ההכנה והשכבות, את המתכון הזה נכתוב מעט שונה.

לכל שכבה פירטנו את המצרכים הנדרשים ואת אופן ההכנה שלה. 

זה אולי נראה ארוך.. אבל מבטיחים שהפשטות שבהכנה עוד תפתיע אתכם!

מה צריך ואיך מכינים?

לבסיס

1/2 כוס קמח שקדים

2 כפות קמח קוקוס

2 כפות חמאת (עיסה) שקדים

1 כף שמן קוקוס נוזלי

1 כף חלב קוקוס

1 כף אבקת קקאו נא

3-4 כפות מייפל אמיתי

 

מערבבים את כל המצרכים במעבד מזון, משטחים בתבנית סיליקון או בתבנית רגילה עם נייר אפייה. 

מכניסים לתנור לחום של 175 מעלות לכ-10 דקות.

לאחר ההוצאה מהתנור יש להניח להתקררות.

 

לשכבת שוקולד לבן

1 כוס קשיו לא קלוי מושרה למשך הלילה

1/2 כוס קרם קוקוס

4 כפות חמאת קקאו נא/ קלוי

חצי כפית תמצית וניל 

קמצוץ מלח הימלאיה

3-4 כפות מייפל אמיתי

 

לערבב את כל המרכיבים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה בצבעה.

לאחר שהבסיס התקרר, מוזגים את תערובת השכבה הראשונה, משטחים ומיישרים. 

מכניסים למקרר לחצי שעה להתייצבות.

 

לשכבת השוקולד חום 

1 כוס קשיו לא קלוי מושרה למשך הלילה

1/2 כוס קרם קוקוס

2 כפות שמן קוקוס נוזלי

חצי כפית תמצית וניל

קמצוץ מלח הימלאיה

3-4 כפות מייפל אמיתי

1 כף גדושה אבקת קקאו נא

 

כאן המרכיבים כמעט זהים לשכבה הראשונה, למעט אבקת הקקאו. 

מכינים באותו האופן בדיוק- במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה בצבעה.

מוזגים מעל שכבת השוקולד הלבן, משטחים, מיישרים ומכניסים למקרר לחצי שעה. 

 

לשכבת קרמלוח

1/2 כוס טחינה

1.5 כפות שמן קוקוס נוזלי

1/4 כוס חלב קוקוס

כפית תמצית וניל

2 כפות מייפל אמיתי 

קמצוץ מלח הימלאיה. 

 

לערבב את כל המצרכים בבין מארי (קערה מעל סיר עם מים חמים) עד לקבלת תערובת חלקה, אחידה בצבע ובמרקם. תטעמו ואם צריך תוסיפו עוד מייפל.

הוציאו את העוגה מהמקפיא ומזגו את השכבה הנוספת, החזירו למקפיא לעוד חצי שעה. 

 

שכבה אחרונה-זילוף שוקולד 

1 כף שמן קוקוס נוזלי

2 כפות אבקת קקאו נא

2 כפות מייפל אמיתי

1.5 כפות חלב קוקוס (אופציונלי)

 

מערבבים בקערה את כל המרכיבים עד לקבלת קרם חלק. 

מזלפים בעזרת כפית מעל העוגה ומכניסים למקרר.

ניתן לקשט את העוגה עם מעט אגוזים קצוצים מעל. 

 

הכנתם את העוגה? תייגו אותנו בפייסבוק או באינסטגרם @cacaotv

 

בתאבון!

 

 

Please reload

לוגו קקאו טבעי

לאיסוף עצמי (בתיאום)- בזלת 2 כוכב יאיר- צור יגאל

שלחו Whatsapp

050-9620088 

דברו איתנו

09-8620088

כתבו לנו

orders@cacaotv.co.il